2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی در روز ۱۸ از زمان سیکل

623 بازدید | 16 پست

امکانش هست آزمایش مثبت باشه؟

بی بی چکم منفی بود

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زود زدی

آخه درد داشتم مثانه داشتم

مجبور شدم

گفتن آزمایش خون هم بده

پریود شدم۱۸ روز پیش با قرص اورژانسی نزدیک زمان پریود بعد از اون هم رابطه نداشتم

احتمال داره باردار باشم

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
هنوز زوده عزیزم

خواهرم اصرار داره باردارم

با وجود پریودی با قرص اورژانسی

ولی من اصلا آمادگی ندارم

زوده صبر کن از موعدت بگذره چه عجله ایه    

نمیذارن که میگن برو آزمایش بده

یعنی چی بعد آخرین پریودت رابطه نداشتی و حامله ای؟؟ من درست متوجه نشدم

رابطه نداشتم ملت اصرار دارن حامله ای

چون درد زیر شکم دارم

نه بابا خیلی زوده الان حتی اگ باردارم باشین اصلا علایمی نیس الان ک

خدا کنه دعا کنید بار دار نباشم

شرایطشو ندارم

دیسک کمر

دندون عصب کشی

تپش قلب

[QUOTE=221041018]آخه درد داشتم مثانه داشتم مجبور شدم گفتن آزمایش خون هم بده پریود شدم۱۸ روز پیش با ق ...

دعا کن منفی باشه بارداری

براتون آیه الکرسی میخونم

رابطه نداشتم ملت اصرار دارن حامله ای چون درد زیر شکم دارم

نه بابا اگه رابطه نداشتی حامله نمیشی که مگر این که اون سری تو پریودت لکه بینی داشته باشی و خون ریزی نکرده باشی؟

شاید موئد پریودته شکمت درد میکنه

نه بابا اگه رابطه نداشتی حامله نمیشی که مگر این که اون سری تو پریودت لکه بینی داشته باشی و خون ریزی ...

نه ۱۸ روز پیش با اورژانسی که خوردم بلافاصله پریود شدم اونم چه پریودی!!!! تا ۸ روز کامل خونریزی بود