2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم خواهش میکنم

106 بازدید | 17 پست

خانوما من جدا شدم ی بچه دارم 

چند وقت پیش با دوستام رفتیم مسافرت کیش اونجا رفتیم ی فروشگاه ی اقای اونجا بود که بعدا فهمیدم صاحب اونحاس من رفته بودم جنس بیارم و در حد چند دقیقه صحبت کردیم شاید ۵ دقیقه 

از شبش شروع کرد پیام دادن بهم منم اول از رو احترام جواب دادم بعد دیگه جواب ندادم اینم بگم با احترام پیام میدادنا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که من جواب ندادم به خواهرم پیام داده بودن و گفته بودن به خواهرتون بگین من قصد بدی ندارم برا ازدواج میخوامو واقعا خوشم اومده 

خلاصه منم امروز پیاماشو جواب دادمو گفت  از خودتون بگینو اخلاقاتونو اینا و ایشونم حدا شدن ی دختر دارن 

ولی نمیدونم چرا حس میکنم امکان نداره با ی نگاه خوشش بیادو ازدواجو...

اره گفت از خودت بگو  منم گعتم همه چیو جدا شدمو بچه دارمو  اونم گعت چه خوب که شرایطمون یک ...

عزیزم از شرایط زندگیت گفتی خوب اونم فکر کرده میخوای صحبت کنی

بهتر بود نگی 

بنظرم خودت راهشو باز کردی

✨ Fear the one who does not fear God✨
عزیزم از شرایط زندگیت گفتی خوب اونم فکر کرده میخوای صحبت کنی بهتر بود نگی  بنظرم خودت راهشو ب ...

زنگ زد خواهرم اول گفت اجازه بدین ازدواج و خواستگاری 

خب منم خواستم قبلش باهاش ی صحبتی داسته باشم 

زنگ زد خواهرم اول گفت اجازه بدین ازدواج و خواستگاری  خب منم خواستم قبلش باهاش ی صحبتی داسته با ...

آها خوب پس خواستگاره

خوب اگر شرایطش خوبه بیشتر آشنا شید به امید خدا خیره

آها خوب پس خواستگاره خوب اگر شرایطش خوبه بیشتر آشنا شید به امید خدا خیره

نمیدونم من خیلی منفی نگرم یا بخاطر گذشتم بی اعتمادم به همه ولی مگه میشه یکی با ی نگاه برا ازدواج بخواد

نمیدونم من خیلی منفی نگرم یا بخاطر گذشتم بی اعتمادم به همه ولی مگه میشه یکی با ی نگاه برا ازدواج بخو ...

خوب هر چی قسمت باشه

با یه نگاهم نیست داره باهات آشنا میشه

ولی خوب اینا رو از خودش بپرس ببین چه جوابی میده؟