2777
2789

عرض کنم که من در شرف نامزدی هستم، آقایی که موردنظره آدم خوب و باشخصیتیه، شغلش هم دولتیه کارمنده، خودمم همینطور، کلا موقعیت معقولیه، اما یه مشکل هست اینکه ایشون یه بار ازدواج کرده و جدا شده، حتی اینم مشکل نیست، مشکل اینه که یه بچه داره از ازدواج قبلیش، البته بچه پیش خودش نیست پیش مادرشه و به خاطر اختلافات شدید خانوادگی تا حالا بچه شو ندیده تا الان که بچه حدود ۸ سالشه...

با اینکه این مدت که خواستگاری کرده و در ارتباط بودیم چیز بدی ازش ندیدم اما از این مسئله که یه بچه داره میترسم، با وجود اینکه درگیری های بدی داشتن سر دیدن بچه و این باعث شده بیخیال بچه بشه باز هم اینکه چطور پدری حاضر میشه کلا بچه شو نبینه تو کتم نمیره، دیگه اینکه اگه بچه ش تحت شرایطی قرار بشه بیاد با پدرش زندگی کنه هم برام سخته پذیرشش، مخصوصا خانوادم، همه مون انگار یه دلمون میگه خوبه یه دلمون میگه مشکل داره..

خلاصه که همینطور که همه چی داره یواش یواش پیش می‌ره و جدی میشه این مسئله برای من ترسناک تر میشه،الان خیلی مردد شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم بگم با قاطعیت این ازدواج مردود هست

اما به عینه دیدم بسیار مشکل زا میشه 

پس تا ارتباطتون احساسی تر نشده بیخیالش شید

صلاح نیست

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
نمیدونم والا چی بگم ولی خب وقتی. آدم خوبیه چ اشکالی دارع شما شرط بزارین اگه بچه هم سر وکله ش پیدا شد ...

بدبختس اینکه من خیلی آدم احساساتی هستم مطمئنم تحت همچین شرایطی راضی هم نمیشم که بچه از پدرش جدا باشه و کلا عذاب میکشم... البته خودش میگه همچین اتفاقی در آینده نمیفته چون من و اون بچه مثل دوتا غریبه هستیم و اون اصلا منو ندیده که بشناسه،یعنی احتمالش هم کمه

نمیخام بدبین کنم شما رو ولی بعنوان کسی که تجربه های نزدیک این مدلی دیدم بهتون میگم 

نه.

سعی کنید با کسی که گذشته حل نشده و نصفه نیمه داره وارد رابطه نشید کلا. یا خیلییی باید بشناسیدش حتی شده با همسر سابقش چندین دیدار داشته باشید

دلایل جداییشون اتفاقا برای شما باید مهم باشه! نمیشه بگید زندگی قبلش به شما ربطی نداره

تاپیکای همینجا رو ببینید! طرف بعد از 10 سال همسر سابقشو دیده خانومه غمگین و افسرده و همیشه یه چیزی تو ذهنش رژه میره

حاشیه ها زیادن.. الان رو نبینید... در طووول مسیر ببینید...

شغل و کار و درآمد و یه سری چیزا که مولفه اولیه هر خواستگاریه پس چیز خاص و قابل توجهیم نیست این موارد

دور و بر بنده چندین مورد همینجوری هستن. یا دچار مشکلات شدن یا خیلی زمان برده که یه سری چیزا براشون عادی شه 

اولش اینم بگم خیلیا سر بسته و محافظ کارانه پیش میان. بعدش معلوم نیست دیگه چی پیش بیاد

اون بچه بزرگ میشه و معلوم نیست بازتاب رفتارش در آینده به چه شکله!

تصور کنید این بچه الان 20 سالش شده و شاکی از اینکه مادرش نیست و شما هم به یه چشم دیگه ببینه و نپذیره اصلا

روک بگم خودتونو با یه کوه علامت سوال و روزگار غیر قابل پیش بینی  پیش نبرید

همه چیزو در نظر بگیرید واقعا.

افسردگی..تیپ شخصیتیشون.. مشاوره های متعدد.. حداقل 6 ماه با کنترل احساسات و شناخت و کنجکاوی های ریز و دقیق پیش برید

و در آخر هیچ تضمینی نمیتونه کسی برای شما بکنه که چی در انتظارتونه.

چشمتون به روی حقایق باااااااز کنید. نه روی گفتنی ها

کارشناس همه مسائل