2777
2789
عنوان

چطور شد اومدین نینی سایت😍😂

301 بازدید | 36 پست

من خودم به شخصه بچه ندارم و یه مدت هر چی تو گ...وگل سرچ میکردم تو قسمت پیشنهادی ها نی نی سایتو میورد منم تعحب میکردم ک چرا این س...ایت رو میاره چون فکر میکردم مختص اموزشات بارداری و بچه داریه فقط 

بعد کنجکاو شدم ک بیام تو س...ایت وقتی اومدم و قسمت تبادل نظرو دیدم خیلی ازس...ایت خوشم اومد😂😂😂😍😍😍

شما چی؟!

مث خودت

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

اکثرا مث شما 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی سرچ میکردم آخرش ختم میشد ب نی نی سایت😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

من خواهرم معرفی کرد خوشم اومد

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

نی نی سایت خودش منو طلبیدددد اگه ریا نشه

شوخ و مسخره😁   ....تی جان قوربان😁🤥...در مورد خودم بگم چون نمیشه عکس گزاشت والا من چون این سایتم زشت نیستم برار بیکارم نیستم کمتر تهمت بزنید جان شیمی مار .‌..خدارو شکر انقدی قیافه و اندامم خوب هس که زخمی کنم طرفو😉اهل خودستایی نیستم ولی ده مجبورم اینجا فک میکنن ما سرو مچه ناریم که اینجاییم بیتربیت ها😁😁😁 درضمن ورزشکارم ایسم ...والسلام

ماهم مثه تو👋🤣

یه چیزی سرچ کردیم نینی سایت اومد

من اومدم تاپیک های پربازدید و بیشترم طنزشون میخوندم

امسالم عضو شدم😎🤞

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

یه کاربره بود شقایق دوس پسرش بعد یمدت دوستی و سواستفاده بهش گفته بود نمیخوامت خیلی ناراحتش بودم عضو شدم دلداریش بدم بعددیگه موندگار شدم 

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
نی نی سایت خودش منو طلبیدددد اگه ریا نشه

اره سایت بارداری میطلبه😒😐

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

همه مثل هم هستیم 😁😆

یه دختر قوی هستم 🤍 با اینکه دلمو زیاد شکوندن ولی باز میبخشم 💙 و به دختر بودنم افتخار میکنم ❤ ‌‌از اهالی آرامشم 😍 اونجایی که هرکی اشتباه کنه خودش قبول میکنه اونجایی که دلخوری نمیگیریم اونجایی که اخلاق ها عالیه ،،،، بله من از اهالی آرامشم 💞

تو دوران کنکور فهمیدم اینجا وجود داره و به خودم قول دادم  بعد کنکور  اینجا اکانت بزنم 

حتی لحظات اعلام نتایج اولیه و نهایی اینجا با کاربردی دیگه ی کنکوری تاپیک میزدیم...😂😂

ولی اون اکانتم تعلیق شد

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻