2777
2789
عنوان

دلم طلا میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 48 پست
مقصر خودتی ما الان منتظر وامیم ماشین بگیریم طلا هامو نگه داشتم روزی که گرفتیم بفروشم تو قبل از همه ...

خب باید پول میزاشتیم بانک که وام مسکن بگیریم .پولم نداشتیم .گفتم خوبه صاحب خونه میشیم 

مامان مانلی و سامیار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریون اصفهانم عشقههههههههههههههههه خیلییییییییییییییییییی

خیلی نامردی 😪

دیگه نه شماره دارم نه ایمیل تو بحث های سیاسی صدبار ترکیدم به خودم قول دادم دیگه وارد همچین تاپیکایی نشم 😑🚶‍♀️
ماشینو چرا فروختین؟الان کلی سود کرده بود ببخشید ولی معلومه شوهرت به درد نخوره

باورت میشه چند وقت حالمون زااار بود یعنی میخواستیم پسرمو ببریم دکتر باید پول قرض میکردیم.ی روز شپش زد سرمون شوهرم پول قرض کرد رفت شامپو خرید همش در حال دویست سیصد قرض کردن از دوست و آشنا بودیم.گفتم ارزش نداره ی ماشین گذاشتی تو حیاط هزار تو جیبمون نیست حداقل بفروش دستمون جلو بقیه دراز نباشه 

مامان مانلی و سامیار
باورت میشه چند وقت حالمون زااار بود یعنی میخواستیم پسرمو ببریم دکتر باید پول قرض میکردیم.ی روز شپش ز ...

کاش با ماشین کار میکرد

ما هم ۶۱۰۰قسط داریم و ۵۵۰۰حقوق ولی شوهرم از سرکار میاد میره اسنپ و منم خیلی قناعت میکنم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
باورت میشه چند وقت حالمون زااار بود یعنی میخواستیم پسرمو ببریم دکتر باید پول قرض میکردیم.ی روز شپش ز ...

بنده خدا چیکار کنه

الان همسر من کارمنده

امروز حقوق بگیره 5 م تمومه

شرایط خیلی سخته

به غذا می‌رسیم هنرکردیم 

طلا پیشکش

ولی اینکه اینطوری میگه آدم قلبش میگیره💕💕🌷

عجب ادمیه تو که حسن نیت رو قبلا نشون دادی

تقصیرش نیست گاهی خودم خیلی دلم براش میسوزه هنوز 33سالشه ولی ی روز استراحت نمیتونه بکنه.این زمونه فقط باید پدر و مادرت پولدار باشن.خ.اهرم یکساله ازدواج کرده پدرشوهرش ی خونه بهشون داده که مثلاً بیست سال دیگه می‌تونستن بخرن .ماهیانه برابر حقوق خواهرم پول می‌ریزه حسابشون .ماشینشون خراب میشه سریع میاد درست میکنم.ولی ما هیچ پشتی نداریم از صبح تا شب باید کار کنی فقط سیر بشی.

مامان مانلی و سامیار
کاش با ماشین کار میکرد ما هم ۶۱۰۰قسط داریم و ۵۵۰۰حقوق ولی شوهرم از سرکار میاد میره اسنپ و منم خیلی ...

شوهرم یک هفته می‌ره ماموریت یک هفته هم خونس .اون یک هفته که خونس صبح می‌ره کار تا شب تو اسنپ.وگرنه هزااار از حقوقمون نمیمونه

مامان مانلی و سامیار
بنده خدا چیکار کنه الان همسر من کارمنده امروز حقوق بگیره 5 م تمومه شرایط خیلی سخته به غذا می‌رسی ...

آره ماهم حقوقمون به اول برج نمی‌رسه تازه باید با اسنپ کار کنه 1800هم بزاریم رو حقوق بدیم جای قسط

مامان مانلی و سامیار
یعنی ۱۳۰ به جز رهن خونه دارین؟ شعل شوهرت چیه و ساعت کاریش چند ساعته؟

رهن خونه 80داریم و 130هم تو بانک .نظامیه .یک هفته ماموریت یک هفته خونس که با اسنپ کار میکنه

مامان مانلی و سامیار