الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلیا تو حسرت بچه ان🙂تو خدا رو شکر کن راحت میتونی بچه بیاری🙃
هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
الان حاضرم سرطان باشه ولی بچه نباشه کلی گرفتاری دارم🥲💔
میدونی سرطان چقد دردناکه؟ میدونی سرطان داشته باشی موهات میریزه یا دور از جونت میمیری و بچه هات بدون مادر میمونن و باباشون ی مادر دیگه میاره بالا سرشون؟ هیج وخ آرزو نکن مریض بشی که بد دردیه راسته میگن قدر سلامتی هیچ وخ درک نمیشه! بچه دنیا میاد بزرگ میشه اتفاقا با اومدنشم خیر و برکت میاره اون سرطانه که حسرت ابدی رو تو دل بچه هات و خودت و حتا شوهرت میزاره نه بچه! شاید بچه هات فرد موفق و لایق کشور دراومد ع کجا معلوم؟ (:
هیچکس او نخواهد شد،نمیگردم به دنبال کسی که حتی شبیهَش باشد،شاید بهتر از او هم باشد ولی چشمانِ من جز او نمیبینند،واقعی دوستَت داشتم،واقعی نبودی،نماندی،رفتی...🙂💔
بخدا انقدر گرفتارم اگه بچه باشه مشکلاتم ۲ برابر میشه
مشکلات فراموش میشن میرن ضمنن به خدا توکل کنی مشکاتت برات حتا شیرین میشن دیدم که میگم (: بچه اولت همچنین کوچولو ام نیس بهت نتونه کمک کنه! 13 سالشه نه؟ خب بعد زایمان حتمن میتونه بعضی جاها کمکت کنه