الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم هر وقت خاستی قرص لاغری بخوری فقط و فقط از داروخونه ایرانی بخر، این مارکایی که تو ماه واره تبلیغ میکنن واقعا توش شیشه هست من خودم اسلیم کوییک خوردم ایرانی و گیاهیه خیلی خیلی راضیم ازش
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چرا ادم كار بي عارضه رو ول كنه بره به چيز خارجي وارد بدنش كنه ك معلوم نيس چيه؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
آره رزیم هم داشتم ولی من مشکلم اشتهای زیادم بود، معدم خیی بزرگ شده بود، ۳۰ کیلو کم کردمخیلی قرص خوبی بود، چون گیاهی بود خریدمش عصاره تخم گشنیزو کرفسو ایناست
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی