2777
2789

بچه ها من 4 روزه دارم قرص لاغری رزبری تمشک میخورم وقتی میخورم دلشوره عجیبی  میگیرم بدنم سست میشه بی حال میشم سرگیجه میگیرم گوشام یکم ب صدا حساس شده عصبی و پرخاشگرشدم تو چندتا تایپینک خوندم میگن توش شیشه هست میخواستم بدونم واقعیه یکم ترسیدم، البته امروز ک خوردم تا الان دلشوره نگرفتم خداروشکر فقط سرگیجه دارم و بی حالم بدنم سست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هر وقت خاستی قرص لاغری بخوری فقط و فقط از داروخونه ایرانی بخر، این مارکایی که تو ماه واره تبلیغ میکنن واقعا توش شیشه هست  من خودم اسلیم کوییک خوردم ایرانی و گیاهیه خیلی خیلی راضیم ازش

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

به هيچ وجه قرص هاي عطاري و گياهي و لاغري و چه و چه و چه نخريد

خانوم عزيز ميخواي لاغر شي تورو خدا عصر كفش پات كن برو بدو

توي خونه اهنگ بزار برقص

چرا ادم كار بي عارضه رو ول كنه بره به چيز خارجي وارد بدنش كنه ك معلوم نيس چيه؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
کنارش رژیم هم گرفتی؟ چقدر کاهش داشتی؟

آره رزیم هم داشتم ولی من مشکلم اشتهای زیادم بود، معدم خیی بزرگ شده بود، ۳۰ کیلو کم کردمخیلی قرص خوبی بود، چون گیاهی بود خریدمش عصاره تخم گشنیزو کرفسو ایناست

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی