2777
2789
عنوان

دو دلم برای اقدام به بارداری

182 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ما الان 7 ماهه که عروسی کردیم سر خونه زندگیمونیم شوهرم خیلی بچه دوس داره منم تازه، 20 سالم شده دانشجو هم هستم پیام نور میرم که همیچیش آنلاینه یعنی خلاصه راحتم 

خودمم بچه دوس دارم ولی دو دلم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا هرکسی بنا به شرایط زندگی خودش و علایق خودش احساس میکنه که نیاز به بچه دارن یا نه.ولی اگه نظر من رو بخواید زوده الان.. ولی شما باتوجه به مشورت خودتون و شوهرتون تصمیم بگیرید

بزار یکم سنت بیشتر شه حداقل ۲۲ داشته باشی

بعضی از آشنا ها و فامیل ها اینقدر آدم رو میترسوننم مثلا میگن اگه تا یه سال بعد ازدواجت نیاوردی دیگه حامله نمیشی ازین حرفا یا شاید اصلا حامله نشی تو روی خودمم گفتن حالا من خیلی به حرفشون اهمیت نمیدم ولی میگم اگه مشکلی داشته باشیم درمان کنیم

بعضی از آشنا ها و فامیل ها اینقدر آدم رو میترسوننم مثلا میگن اگه تا یه سال بعد ازدواجت نیاوردی دیگه ...

خیلی وقتا آدم با یک بار و دوبار و سه بار اقدام باردار نمیشه.به نظرم اقدام کن 

من دوسال از ازدواجم گذشته اما تازه اقدام کردم واسه بارداری و همش استرس اینو دارم که نکنه باردار نشم و هرچند تازه واسه بارداری اقدام کردم بهم انگ نازایی بزنن