2777
2789

عکس های اتلیه ای ک جدیدا کلی طرفدار داره. من اموزش میدم زمینه هاش رو هم میدم. بعد باید برا خودت تبلیغ کنی. میتونی پیج بزنی. تو همین سایت تبلیغ کنی تو دوست و اشنا بگی. هم عکس درست میکنی هم اموزش میدی هم زمینه هاش رو میفروشی 

اینوانجام میدم خوبه 

کاشدوستان در مورد پخت کیک در منزل توضیح بدن منم خیلی دوست دارم شغل خونگی ادیت عکس و تبدیل به اتلیه ای اینم اگر کسی تجربع داره بگه چه تاپیکه خوبی ممنون

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس های اتلیه ای ک جدیدا کلی طرفدار داره. من اموزش میدم زمینه هاش رو هم میدم. بعد باید برا خودت تبلی ...

زمینه هاش رو از کجا میاری؟

کاش از خودم دو تا بود! بغلش می کردم و می گفتم من تا تهش باهاتم غصه نخور🙂
کاشدوستان در مورد پخت کیک در منزل توضیح بدن منم خیلی دوست دارم شغل خونگی ادیت عکس و تبدیل به اتلیه ا ...

خواهش میکنم عزیزم.کاش دوستانی که تو خونه درامد دارن بیان توضیح بدن خیلیا احتیاج دارن به اینجور کارها

تابلو فرش میخوام ببافم قبلانم بافتم  البته برا فروش نمیخوام برا خونه خودمه

بلد نیستم متاسفانه

بعد طول میکشه تمام بسه کارش

من کاری میخوام که زود به زود درامدش بیاد دستم