2777
2789
عنوان

خدایی هدفش چیه؟😐

693 بازدید | 48 پست

کسی ک دوسش دارم بهم گف برای اینکه عشقتو باور کنم 

باید یه لیوان فرانسوی رو بشکنی 

و جوری که مثل روز اولش باشه بهم تحویل بدی 

همش هم میگه غیر ممکنه که بتونی😐 

بجز اینکه میخواد اذیتم کنه و منصرفم کنه به نظرتون هدف و مفهوم خاصی داره چیزی که گفته؟ 😐 

یه راه بگین که بدون اینکه شرطو ببازم لیوانو درست نکنم...« دوبار لیوان شکستم هم خودم زخمی شدم هم تیکه هاش نچسبید»

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداشفاش بده

توروهم شفا بدع ب حرف اون میکنی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
ولش کن زیاد توی اینستا رفته فاز برداشته😂

موافقم😐💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

وای این یه تیکه از فیلمه عاشقانه است 🤣🤣🤣 چه فازی برداشته 

نی نی سایت اینجایی برا من تموم شد که به مرلین مونرو گفتن زشت!! گفتن منم مثل این عمل زیبایی و آرایش میکردم خوشگل میشدم !!😐 اخه لعنتیا شوخی شوخی با اسطوره زیبایی هم شوخی😐 دیگه با من از کاربرای سم اینجا حرف نزنید من سم خونم تا ۱ سال تکمیل شد 😂 
فاز سس ماسی برداشته 😐

تقصیر من چیه😐💔

قبلا یدونه تایپک اینجور دیدم دختره هم همون کارو کرده بود بعد میپرسید چطور لیوانو درست کنم تو دستمه پر خونه😐💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .
اسگلت کرده..تامام

نه خودش میده اسکولم 😐 میخواد وقتمو بگیره🤔💔

خداشفاش بده توروهم شفا بدع ب حرف اون میکنی

اره خدایی من عقل تو کله ام نیست🥲

وای این یه تیکه از فیلمه عاشقانه است 🤣🤣🤣 چه فازی برداشته 

چه فیلمی🤔😐 

فاز اسکول بنگی برداشته منه بدبخت باید بیوفتم دنبال کاراش

منظورش اینه که قبلا یکی اونو شکسته و مثل لیوانی که بشکنه دیگه نمیشه تیکه هاشو کنارهم گذاشت و اون ادم ...

ممکنه به اینکه قبلا دوسم داشت و من نبخشیدمش اشاره داشته باشه؟ میخواد تلافی کنه؟ حالا که دوسش دارم؟