2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا کاش یکی برام ناهار میپخت خودم تهوع بارداری دارم نمیتونم بپزم اگه دیر غذا بخورم هم تهوع و ضعفم ...

عزیییییزم

نمیشه چندتا ماسک بزنید 

این طوری ضعیف میشید 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

مادرشوهر یه قابلمه غذا آورده

مادرم یه قابلمه غذا 

از قبل هم یه قابلمه تو یخچاله 

نمی‌دونم کدومو بخورم 🤣

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

پروژه ام دیشب تموم شد ‌.. نزدیک سه ماه هست غذا درست نکردم🤦 یک هفته استراحت میکنم و بعد مجدد روتین غذایی خواهیم داشت🤭

تو دلمه : برنج و لپه ی نیم پز + گوشت چرخ‌ کرده ی تفت داده شده + سبزیهای معطر تفت داده شده 

حامله ای؟؟؟؟

اره 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
مادرشوهر یه قابلمه غذا آورده مادرم یه قابلمه غذا  از قبل هم یه قابلمه تو یخچاله  نمی‌دو ...

خوشبحالت من مادرم نزدیکم نیست مادرشوهرمم دوره ولی بودنشم فرقی نمیکرد.دیروز تا حالا کمرم از سمت چپ تیر میکشه آخه سرپا زیاد موندم خونه رو تمیز کردم دیشب نشستم رو صندلی غذا پختم.کیف میکنیا خخخخ

خوشبحالت من مادرم نزدیکم نیست مادرشوهرمم دوره ولی بودنشم فرقی نمیکرد.دیروز تا حالا کمرم از سمت چپ تی ...

نه بابا تا چند روز قبل خودم کارامو میکردم . الان خطر زایمان زودرس دارم استراحت مطلق داده دکتر بهم 

کاش اینجوری نبود محتاج هیچکس نبودم .

بخدا حاضرم سلامت باشم صبح تا شب سرپا باشم اما محتاج یه جرعه آب از دست کسی نباشم