2777
2789

خانما بدبخت شدم دارم سکته میکنم تو خونه هر سری نون خشک جمع میکردم میبردم میدادم مامانم 

ب مرغ و اردک میداد

اینسری بهم کیسه بزرگ داد گفت یدفعه بریز تو این پر بشه بعد بیارک مجبور نشی هی هر سری نایلون نایلون بیاری

منم کیسهو گرفتم آوردم گذاشتم رو تراس

اصلا فکر موش نبودم😭😭ی ماه میشه گذاشتمش

هردوروز هم نون میریختم داخلش هیچ خبری نبود

ساعت 1شب موقع خواب متوجه صدایی شدیم شوهرم رفت بیرون رو تراس فهمید موش افتاده تو کیسه پرید فرارکرد موش😭😭🤦‍♀️کلی هم دعوام کرد ک فردا همه جارو تمیز میکنی و میشوری

اومدیم داخل برق تراسو روشن گذاشتیم ک نیاد مثلا نیم ساعت نشد بازم صداش اومد🤦‍♀️😭😭😭😭😭😭شوهرم خوابید من دارم سکته میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭چ غلطی کنم پاهام همه سست شده

همش میگم نکنه موش کوچیکی اومده باشه داخل خونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭وای بچه کوچیک 2ساله هم دارم

در ورودیمون ضد سرقته یخورده خیلی کم زیرش روزنه داره الان رفتم پارچه گذاشتم زیرش ولی میگم نکنه از قبل اومده باشه داخل خونه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ای خدا تمام تنم میلرزه😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خونت ساس که نیومده موش که چیزی نیست چرا اینقدر هول شدی😐

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴

اوم خب تو خونه كه صداي موش نمياد 

مياد؟ انقدرم باهرش نيستن ميان صدا نكن

از شوهرت ميترسي يا موش

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
بعدم تو تراس ببین اگه سوراخ ...هست با سیمان پرش کن

با سيمان وشيشه خرده پر كن

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 
بابا خونت ساس که نیومده موش که چیزی نیست چرا اینقدر هول شدی😐

نمیدوتی

چون نداشتی 

چندروز موش تو خونه م بود من آواره بودم

غذا از بیرون

4 تا تله کتابی

قفسی

از این برگردونی

سم 

خدا نصیب نکنه😩😩😩