2777
2789
عنوان

خانما 😭😭😭😭بیایین بگین من چ غلطی کنم دارم سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1810 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سكته نكن سكته نكن پاشو پاشو اداي حال بدا رو در نيار

موشِ 

بلا و مصيبت و فقدان كه نيست عزيز 

دعا ميكنم هيچ دختري داغ مادر نبينه ، دارم ميسوزم و ميسوزم و ميسوزم وكاري زِ دستم بر نمي آيَد. نمي آيَد . چه محتاجم به آغوش گرم و بوسه هاي مادرانه ش دلم تنگ ِ حضور مهربانش ، ولي مادر به اين منزل نمي آيَد نمي آيَد نمي آيَد 🖤 

همين نون تو تراس رو منم كرده بودم

موش اومده بود

شوهرم گفت موش تو تراس اومده من اصلا باور نميكردم

قسم خورد باور كردم

خلاصه كيسه نونارو  برديم گذاشتيم سطل زباله تو بيرون

از اون چسب كتابيا خريديم دو تا گذاشتيم تراس 

روش هم بدون تماس دست چند تا پفك ريختيم

دو روز موند ٤ تا موش افتاد يه خانواده كامل بودن دو تا بزرگ دو تا بچه موش

بعدش اونارو شوهرم دستكش پوشيد برداشت تو نايلون گذاشت گره زد برد انداخت آشغال

تراس رو با شوينده شستيم تموم شد

وا چه خبرته واسه یه موش اینجوری میکنی صبر کن معلوم میشه دیگ نهایتش چسب موش میزنی عهههه چقد سوسولین ش ...

میدونی موش گاز بگیره چی میشه ! خصوصا بچه رو که مثل ادم بزرگ نیست که بفهمه چی به چیه بایدم نگران باشه بیاد تو خونه نمیتونی بیرونشمنی ترس و چندشیش به کنار مریضی میاره

ببین این چسب کتابیا عالین 

من خودم ریخته چندشو با چشماممم دیدم چجوری گیر افتاده بود 

چسب بخر بزار جاهایی که احتمال داره بیاد بعد یه تیکه پفک یا هر چی حتما به عنوان طعمه بزار روی چسب

ما اینجوری گرفتیمش

ن بابا هیچ روزنه ای نداریم موندم از کجا پیداش شد شاید از زیر دروازه

همسایه بغلی مامانم اینها خونه تخریب کرد هر چی موش بود اومد خونه مادرم اصلا افتضاح معلوم نبود این همه موش قبلش کجا بودن مکافاتی کشیدن تا خونه رو ساختن تا اینکه موش ها گم شدن خیلی بده خیلی 

اگه به خونه تون هم شك داري 

دو تا هم از اين چسب كتابيا بگير بذار داخل خونه تون 

چيزي باشه گير مي اقته سريع

روش هم بدون تماس دست بازم پفك بريز

سريع موشي باشه گرفتار ميشه

نمیدوتی چون نداشتی  چندروز موش تو خونه م بود من آواره بودم غذا از بیرون 4 تا تله کتابی قفس ...

شاید چون از موشا نمیترسم این حستونو درک نمیکنم

خونه ی خالم تو روستاس، خونشون موش داشت من همش میگشتم دنبال موشا😬🤚

ولی خونمون ساس گرفته بود تاحالا، اونموقه حسم مثل شما بود چقدر گریه میکردم

همیشه دوست داشتم از این آدمای درونگرای مرموز و خفن باشم که همه در عَجبند که این توی زندگیش چی داره میگذره؟ ولی متاسفانه یه برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم تا یه شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم🤐🥴