2777
2789

سلام عزیزم

یه برنامه خوب میخوام بهت معرفی کنم خوشحال میشم از لینک معرف من نصب کنی تا به من هم جایزه بده و بعدش خودت هن میتونی شرکت کنی و جایزه بگیری هم اینکه میتونی گفت و گو کنی و از تجربه مامانای دیکه استفاده کنی عزیزم . اگر از لبنک معرف من ثبت نام کنی و دانلود کنی هم به من هم به خودت تخفیف برای استفاده از اشتراک پلاس برنامه رو میده البته برنامه برای گفت و گو رایگانه خوشحال میشم داخل این برنامه ببینمت و میتونی درخپاست دوستی هم بدی با مامانای دیگه.

من برای مراقبت از پسرم از اپلیکیشن گهواره استفاده می‌کنم. خوبی گهواره اینه که کاملاً متناسب با سن بچه‌هامون برنامه‌ریزی شده. گهواره رو از لینک زیر دانلود کن و ۳۰٪ درصد تخفیف برای خرید اشتراک هدیه بگیر

https://gahvare.net/i/618fd80f5b144

اگه بهش ندی خوب میشه ولی اگه زود بدی فک کنم هرگز خوب نشه .بمون تا دکتر بگه

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن مسخصی نداره اما معمولا ۱ سالگی یا دوسالگی وبانظر پزشک امتحان کنید مثلا هر سه ماه یکبار بعد از یکسالگی ان‌شاءالله برطرف میشه ‌اما قبل از نظر پزشک باید رژیم سفت و سخت باشه و گرنه ممکنه به سختی برطرف بشه پیشنهاد میکنم زیر نظر دکتر بهروز مقدادی باشید عالیه متخصص کودکان