2777
2789
عنوان

زیبایی خانم ها

146 بازدید | 12 پست

خانما سر جمع چقدر ب خودتون میرسین از نظر زیبایی و اینا 

چقدر در ماه یا سال خرج خودتون میکنید؟؟ مثلا کاشت ناخن مژه ابرو وکراتین و رنگ و.. .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس این پلنگایی ک تو خیابونن کی ان😂😂😂😂

من که واقعا نیستم من درست مثل عکس پروفایلمم😄😄😁🧕🙊

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ریمل و خط چشم کرم رژ 

پرسینگ

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
کرم پودرم از این 20 تومنی هاست مال 2 سال پیش هنوزم تموم نشده ریملم ک 4 سال پیش خریدم 😂😂😂

خود منی🤣صورتم زیاد مو نداره موهامم ضعیفه سالی یبار ارایشگاه میرم رنگ و اینا. لوازم ارایش هرچی بگیرم دوسه سال میمونه کم مصرفم، دوتا رژ دارم مال زمان مجردیمه دیگ خودت فهمیدی خرجم چقده🤦‍♀️😂

امیدوارم جهنمی که میگفتن همین دنیا باشه. واقعا دیگه حوصله جهنم رفتنو ندارم ✋🏻