2777
2789
عنوان

سوال

167 بازدید | 22 پست

بچه هاا من ماهه اوله ک تو اقدامم 7 روز مونده به پریودم.. بنظرتون تو این 7 روزم اقدام داشته باشم یا ن؟ کیا تجربه دارن بگنن

تعداد رای : 17
نظرسنجی
میشه؟
4
23%
نمیشه؟
3
17%
🤔
5
29%
نمیدونید؟
5
29%

نه.چون نطفه ای که نزدیکای پری بسته میشه ضعیفه دکتر بهم گفت .همون هفته طلایی خوبه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

عزیزم ما یه گروه زدیم تلگرام همه اقدامی هستیم دوس داشتی بیا 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی گلم میشه بیشتر توضیح بدی؟  

ببین اسپرم و تخمک چند روز زنده میمونن مثلا اگه تخمک بعد چند روز که کیفیتش میاد پایین تر با اسپرم برخورد کنه نطفه که بسته بشه احتمال داره که ضعیف باشه برای همین میگن تو هفته طلایی که سه روز قبل و سه روز بعد تخمک‌گذاری هست اقدام کنید

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
هفته طلایی باز چیه؟ 

سه روز قبل  تا یه روز بعد تخمک‌گذاری.مثلا کسی که ۲۸ روزه هست سیکلش بهترین زمان روز۱۱ تا۱۸ سیکلشه

ببین اسپرم و تخمک چند روز زنده میمونن مثلا اگه تخمک بعد چند روز که کیفیتش میاد پایین تر با اسپرم برخ ...

اهاا خخ من نمیدونستم.. من دقیقا روزی ک تخمک گذاریم بود شبش رابطه داشتیم بنظرت مشکلی پیش نمیاد آخه شنیدم ک میگن بهترین زمانش تو خود روز تخمک گذاری هم هس🤔

اهاا خخ من نمیدونستم.. من دقیقا روزی ک تخمک گذاریم بود شبش رابطه داشتیم بنظرت مشکلی پیش نمیاد آخه شن ...

ان شاالله که بارداری گلی نگران نباش بسلامتی ان شااله بارداری و زایمان کنی

ان شاالله که بارداری گلی نگران نباش بسلامتی ان شااله بارداری و زایمان کنی

قربونت عزیزمم.. اول استرس بارداری.. بعد آدم باردار میشه بعد استرس و ترس زایمان آدما چیکار کنن🙄😂

قربونت عزیزمم.. اول استرس بارداری.. بعد آدم باردار میشه بعد استرس و ترس زایمان آدما چیکار کنن🙄😂

اول استرس بارداری بعد آزمایش بعد سونوی قلب بعد ان تی بعد انومالی آزمایش ها تکون هاش زایمان و الی آخر......سخته ولی شیرینه

اول استرس بارداری بعد آزمایش بعد سونوی قلب بعد ان تی بعد انومالی آزمایش ها تکون هاش زایمان و الی آخر ...

آره بخداا خخ بعدم هزینه هاش😂ولی در کل شیرینه.. چرخه زندگی انسان هاس دیگ😂😻❣️