2777
2789

زیاد فعالیت ندارم .دوس دارم یه چی بفروشم اما نمیدونم چی؟بعد اینکه تو پیجم فقط عکس خودمه یهویی چجوری عکس محصول بزارم؟دست سازه چوبی یاد بگیرم درست کنم خوبه؟که باهاش عکس بگیرم پست کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوص داشدی منم فالو کن پیجتو هم دوص داشدی بدع فالو کنم 

پیجمم تو امضام هسد

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
همونجوری فعالیت داشته باش ینی جوری نباشه ک مثلا عکساتو دیگ نزاری و اینا اخه رفیقم بود عکساشو ک پاک ...

نه عکسهامو پاک نمیکنم .محصولی هم باشه تو دستام نگه میدارم خودمم تو عکس باشم هم اعتماد میکنن هم آنفالو نمیکنن😄

ادرس پیجتو بده

منم دنبال کن😢تو امضام هسد

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷
دوست داشتی پیجتو بده فالو کنیم لوازم ارایشی و لباس خوبه واسه فروش همیشه لازمه

منم بکن تو امضام هسد پیجم