2777
2789
عنوان

تو خونه زندانی ام

221 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

دختر ۱۸ ساله هستم

و بابام اجازه هیچ کاری بهم نمیده نه باشگاه نه کلاس نه هیچی حتی دانشگاهمم انلاینه

میگه هر چی میخوای بگو خودم میخرم

حتی نمیتونم تنهایی خرید برم میگه داداشتم باید باهات بیاد

میخوام برم باشگاه میگه مامانت بیاد

واقعا ازادی ندارم و هرسب کارم شده گریه

ممنون میشم راهنمایی کنید و تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم یه بار بشین باهاشون منطقی حرف بزن 

باهاشون حرف زدم ولی اصلا ادم منطقی نیست 

خیلی بین دختر و پسر فرق میزارن

و خیلی دوست داره من جایی نرم خونه باشم

و واقعا دارم افسرده میشم سر اینکه نمیزاره بیرون برم همه دوستامو از دست دادم چون نمیتونستم بزم ببینمشون بیرون

و الان نه دوستی دارم نه تفریح

دلیل خاصی دارن؟یعنی نشستی با پدرت صحبت کنی بگی چرا و دلیل این کار هاشون‌چیه؟

دلیل خاص رو نمیدونم

واسه بقیه روشن فکره

به من که میرسه همه جی باید تو خونه و انلاین باشه

هر کاری بخوام کنم میگه باید یکی باهام بیاد

هیچ وقت نگفت دلیلش چیه

دلیل خاص رو نمیدونم واسه بقیه روشن فکره به من که میرسه همه جی باید تو خونه و انلاین باشه هر کاری ...

به نظرم یه بار سعی کن خیلی اروم و خوش اخلاق باهاش صحبت کنی ازش بپرسی چرا این رفتارو میکنه و یه بار بهت فرصت بده که تنهایی تا یه جایی که خیلی نزدیک خونتون باشه بری و ببینن که اتفاقی برات نمیوفته و از پسش بر میای

مثلا بگی در حد ۱۵ دیقه بیرون میمونم بعد سریع بری خونه تا خیالشون راحت شه که مشکلی برات پیش نمیاد

حتما یه دلیلی داره قطعا نمیخوان ازارت بدن فکر میکنن اینطوری به صلاحته باهاشون نرم صحبت کنی و اینطوری بگی شاید درست بشه کم کم 

به نظرم یه بار سعی کن خیلی اروم و خوش اخلاق باهاش صحبت کنی ازش بپرسی چرا این رفتارو میکنه و یه بار ب ...

ی بار دیگه میرم باهاش حرف بزنم

امیدوارم حرف زدن حل کنه مشکلو

چون واقعا دیگه نمیتونم انقد حبس بمونم و همه دوستامو همه تفریحامو تو این سن بخوام ازش دست بکنم 

ی بار دیگه میرم باهاش حرف بزنم امیدوارم حرف زدن حل کنه مشکلو چون واقعا دیگه نمیتونم انقد حبس بمون ...

نه چند بار حرف بزن😅من خودمم این مشکلو داشتم و تقریبا دارم یعنی فقط تا نزدیکای خونمون میتونم تنها برم بیرون....

حتی با اسنپ نمیتونم برم....یا با مترو و اینا....

چند بار حرف بزنیم و جاهای نزدیک خونه باشیم و زود برگردیم وقتی ببینن اتفاقی نمیوفته برامون

کم کم خودشون راضی میشن