2777
2789
عنوان

شب بارونی حرم امام رضا💜😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 64 پست

راسی زیارتتون‌ ام قبول باشه 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی التماس دعا

بخصوص واسه جوونا

واسه سربازا....پسر من😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

زیارت قبول التماس دعا خیلی واسم دعا کن☹☹☹☹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم  پیج‌صندل و مکرومه دوستم (Arnikaa__shop)بگید از طرف نرگس معرفی شدید تخفیف هم میدن😍حتما ببینید مدلاشونو تو اینستا،~~~~میشه برام یه صلوات بفرستی؟🍃

دعا کنید منم دست خالی برنگردم... برا همه تون دعا میکنم چشم

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

تو را به بزرگی ومحبت شما به امام جواد (ع)پسر نازنینتان گوشه نظر برمن حقیر بفرمایید 

اقا جانم به فدای دم مسیحایت

چه بگم گه نگفتم بهتر از گفتنم هست

زبانم قاصره مولایم 

انان که خاک را به نظر کیمیا کنن

ایا بود که گوشه ی چشمی به ما کنند😳😣💖💖💖

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

عزیزکم زیارتت قبول باشه میشه برا منم دعا کنی فردا رفتی سلام منو به امام رضا برسون و بگو بطلب بازم بیام،برام لطفا دعا کن فردا کارم درست شه و انجام شه🙏🙏😢و دعا کن توی رشته ای که دوست دارم کنکور قبول شم 🙏🙏💙