2777
2789
عنوان

مرکز مشاوره

201 بازدید | 9 پست

سلام

شما از مرکز مشاوره ۱۴۸۰ تا بحال کمک گرفتید؟؟

یا شنیدید کسی تجربه ، تماس با این مشاوره ها رو داشته باشه 

؟ 

میخام بدونم خوبه یا نه ،واسه ازدواج

اره من یبار زنگ زدم البته برا چیزدیگه

بد نبود

شمام امتحان کن

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ ساعتی زنگ زدی؟ بعد تماس گرفتی مستقیم با مشاور وصل شدی یا نه؟ میشه توضیح بدی

فکرکنم 2 یا 3

بعد چند تا بوق وصل شد فکرکنم

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
مرسی عزیزم 😘😘

🌺🥰

من دکتر معصومه زارع رو می شناسم که مرکز مشاوره پندار نیک مرزداران برای ایشون هست. من و همسرم به ایشون مراجعه کردیم و بسیار راضی هستیم و الان تقریبا 4 ماهی هست که میریم و نتیجه می گیریم

سلام مرکز مشاوره راه روشن در تهرانه که خیلی کارش خوبه من حتما پیشنهاد میکنم برید پیششون برای هر تخصصی مشاور دارند و این خیلی خوبه من خودم پیش خانم دکتر فلاحیان رفتم واقعا کارشون عالی بود اصلا براشون مادیات مهم نیست و طبق تعرفه با ما حساب کردند ادرس سایتشونو میزارم برید مشاوره های رایگانشون رو ببینید