2777
2789

حدود یک ماه پیش اتفاقی ساعت حدود 10 و نیم شب داشتم با دخترم از خیابون رد می شدیم کاملا خلوت بود و سرد دیدم یه دختر حدود 10 ساله وحشت زده داره می دوه، نگه داشتمش ازش پرسیدم چی شده بردمش دم در خونشون 

درست حرف نمی زد می گفت پدر و مادرم ولم کردن رفتن 

من زنگ زدم 123 اورژانس اجتماعی کودکان، آخر سر مادرش اومد منم برگشتم 

امشب مادرش اتفاقی منو دید وایساد سرم داد زد که آبروی منو بردی اورژانس اجتماعی اومده از من تحقیقات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان طلبکارم هس

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

گفت آبروم رفته 

پیش خودم فکر کردم واقعا از دست من چه کار برمیومد اگه ولش می کردم بازم ول میشد تو خیابون شاید جای من یه غریبه دستش رو می گرفت و می برد 

ولی چه قدر بی احترامی شنیدم 😥

شما کار خیلی خوبی کردی

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

شما باید میگفتی خودت آبروی خودت روبردی خانم اگر به جای من یه کودک ربا بچتو میدید چی؟حالام برو تا این دفعه صد و ده روخبر نکردم به جای اورژانس اجتماعی!!!!

اورژانس اجتماعی هم وظیفشو انجام داده دستشونم درد نکنه که بالاخره دارن یه کارای مثبتی می‌کنن 

بعضی پدرمادرا دیگه نباید فکر کنن هرررر رفتاری بکنن بی جواب میمونه 

باید یکم روی تربیت و مراقبت حساس باشند 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
گفت آبروم رفته  پیش خودم فکر کردم واقعا از دست من چه کار برمیومد اگه ولش می کردم بازم ول میشد ...

اون از نفهمیش بوده واقعا اگه راست میگه مراقب بچه باشه نصف شب تو خیابونا نباشه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*