2777
2789
عنوان

جاریانه !؟ کارم اشتباه بود؟😒

380 بازدید | 15 پست

سلام برو بچ … 

اومدم درد و دل

بابا خسته شدم از تیکه های جاریمممم بهتره بگم جاریام 

ولییییی یکیش بیشتر 

از وقتی فهمیده باردارم هی باهام لج میکنه هی یه کاری میکنه ناراحتم کنه هی یه چیزی میگه که تکونم بده 

حالمو واقعا داره بد میکنه 

میدونه من رفتم سونو۱۲ هفته 

زنگ زده جنسیت چیه !؟

منم الکی گفتم دکتر گفت احتماله منم نخواستم بدونم 

برگته به من میگه حتما جای بدرد نخور رفتی بخاطر همون بوده چون بچه های منو ۱۱ هفته گفتن که جنسیتشون چیه ! 

منم گفتم برام مهم نیست جنسیتش عجله ای هم نداریم برای فهمیدنش صبر میکنیم ! 

با حال اینکه دکتر بهم احتمال پسر داد ولی گفت حدسه در حدی نیست که بری خرید کنی و … منم تصمیم گرفتم به کسی نگم 

گفتم اگه ماه بعد عوض بشه مثلا بگن دختره ! بد میشه دیگه قشنگ نیست، مثلا الان بگم احتمال داد پسره بعد دختر بشه میگن نگا دنبال پسر بود داشت خودشو میکشت به همه گفت 

یا حتی برعکس…! 

گفتم اگرم بگم به من گفته بهتون الان نمیگم کچلم میکنن که بگو خودشم نگه بچه هاش کچلم میکنن منم نمیخوام تا مطمئن نیستم بگم خب ؟ چرا باید تیکه بندازی ؟ 

برای من به خدای احد و واحد مهم نیست جنسیت بچم دختر باشه یه جور خوشحال میشم پسر باشه یه جور فقط سالم باااشه😭

نه شوهرم پادشاهه دنبال پسر باشم برای جانشینیش 

نه خودم ملکه ام دنبال دختر باشم برای تختم !

حالا شما بگین ! من اشتباه کردم که دروغ گفتم 😔

چون اخه برای دوستم یا چندین نفر همینجا تو نی نی سایت شده که حدس اشتباه بوده باشه !

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 

با اجازه استارتر

سلام عشقا

من یه کانال تو تلگرام و یه پیج تو اینستا زدم با کلی لباس خونگیای قشنگ و گوگولی. خوشحال میشم اگه یه سر به کانال  تو تلگرام و پیجم تو این اینستا بزنید. اینطور از کسب و کار منم حمایت میکنید. آدرس کانال : https://t.me/ilmah_shoopphttps://t.me/ilmah_shoopp  : https://t.me/ilmah_shoopphttps://t.me/ilmah_shoopp 

آدرس پیج اینستا: ilmah.shopp

ممنون 🙏🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه چیزی رو تعریف نکن براشون. اون جاری از کجا میدونست تو داری میری سونو؟ چرا دقیقا میدونه چند هفته ات هست؟ مگه اون دکترته که اینا رو باهاش درمیون میذاری؟ وقتی تا ریز جزییات رو تعریف میکنی اونا هم پیگیر میشن

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

بهترین کار و کردی یکی از آشنا های ما رفت سنو گفت احتمالا پسر بعد سند بعدی رو رفت گفت دختر خیلی بده اینجوری همه میگفتن از بس دلش پسر میخواست الکی گفته پسر

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب دیگه چیزی رو تعریف نکن براشون. اون جاری از کجا میدونست تو داری میری سونو؟ چرا دقیقا میدونه چند هف ...

والا من اصلا باهاش زیاد حرف نمیزنم 

من موضوع بارداریمو ۹/۱۰ هفتگی بهشون گفتم 

اونم تازه شوهرم میگفت نگو مادرشوهرم گفت هی بچه هاشون میان بغلت بگو که نذارن چرا پنهون کنی ، یهو بلایی سرت میاد

بعد دیگه خودشون میدونستن که دو سه هفته دیگه میشم ۱۲/۱۳ هفتگی ، در این حدم نمیتونم دروغ بگم که نرفتم یا چی 

چون غربالگری یه طوریه که همه میرن از ۱۱/۱۳ هفته 😔

اسمم سیده سوداست 🍁🥰 24 سالمه و روانشناس 👩🏻‍⚕️ اینجا فقط نظرمو میگم دلیل بر دعوا نیست و دانای مطلق فقط خداست🥰🙏🏻 
بهترین کار و کردی یکی از آشنا های ما رفت سنو گفت احتمالا پسر بعد سند بعدی رو رفت گفت دختر خیلی بده ا ...

اره دقیقااا 

چون ما همگی ترک هستیم واقعا همه فک میکنن کشته مرده پسریم 

در صورتی که اینطوری نیست

ولی بازم یه جبهه ای هست این وسط 

منم ترجیح دادم نگم🤌🏻☹️

بی خیال تمرین کن خیلی نسبت به حرف جاری حساس نشی من خیلی وقته فکرم رو درگیر نمیکنم اعصابم آروم تره

وااای دقیقااا راست میگی 

توی این پنج سال خیلی خیلی خودمو کنترل میکردم که نره رو اعصابم تا حدودیم موفق بودم ولیییی نمیدونم چرا باز حساس شدم😒 

مخصوصا حرف بچه میشه 😬 

تو اینجور مواقع میتونید بپیچونید ویا راستشو بگید و خیلی راحت بگید دوس ندارید فعلا به کسی بگید 

میخواستم و میتونستم اینکارو بکنم 

ولی من طرفمو میشناسم 

چندین بار شده که گفتم فعلا نمیخوام موضوع بارداریمو کسی بفهمه 

خودشم هیچی نمیگفت بچه هاش هی میومدن چرا نمیگی چرا نمیگی 

واقعا خستم کردن سر اون موضوع 

بخاطر همون فهمیدم اینم بگم باز همون اش و همون کاسه اس 🤦🏻‍♀️😂 گفتم نگم راحتتره 

میخواستم و میتونستم اینکارو بکنم  ولی من طرفمو میشناسم  چندین بار شده که گفتم فعلا نمیخو ...

منم ناخاسته بود دومی نخاستم بگم باردارم مادرشوهرم فقط میدونست گفتم نگی به کسیاا رفت عین بی بی سی گذاشت کف دست همهههه