2777
2789

سلام .دختر مم ۴ ساالشه رنگارو بلده چن تا شعر حفظه انگلیسی خروفارو بلده تا ۳۰‌میشماره و...

عشقم دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادخسته اش نکن همین کافیه البته اگه توانایی داره میتونی روزای هفته نقاشی کشیدن هم یادش بدی

نقاشی هم بلده .من زیاد کار تکردم بیشتر از تی وی یاد گرفته کارتونهای انگلیسی میبینه

عشقم دخترم

پسر من ۵ سالشه. اصلا علاقه نداره. صبح تا شب کتاب و مداد و دفتر میذارم جلوش و بلند بلند شعر و عددا رو میخونم. فقط چند تا شعر بلده و اینکه تا ۲۰ مثلا میشماره.عددا رو بلده بخونه. کلیه رنگها و اشکال هندسی رو هم بلده.بخاطر کرونا مهد و پیش۱ نفرستادمش. اللن پشیمون.همون چندتا شعرم از ترس باباش از بس باهاش کار کرده یاد گرفته وگرنه کلاه من پشمی نداره براش😂😂😂

وا چرا بهش یاد ندادی،؟

علاقه ای به یاد گیری نداره ،میگه خوشم نمیاد😕اینم شانس منه،ولی مثلا رنگا وحیوانا وعداد رو از دو سه سالگی بلده ،چون خودش علاقه داشت هی میپرسید یاد میگرفت ولی شعر و الفبا براش جذابیت نداره ،میگه نگو بهم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂