2777
2789
عنوان

بهم خرجی نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 62 پست
ای بابا چرا آخه یه تیکه ام نداری.ناراحت شدم واست.ببین مجبورش کن تو قرعه خونگی شرکت کن ماهی پونصد بگو ...

جاریم هفته پیش خونمون بود 

این آدم داد میزنه که من ندارم 

به خدا قسم اگه گوشت و مرغ از خونش قطع بشه 

بچش هرچی خواست خرید 

تا بود یادمه جلو جمع شوهرشو سکه یه پول میکرد و الانم همون طوره

کلی قرعه کشی داره 

واسه خرجی خوراک و لباسشم فقط میگه کارت بکش 

من دیشب یه سرمه برای خواهر شوهرم گرفتم یکی برای خودم و یه مقدار ذرت برای پاپ کرن 

خدایی خیلی جلوی خودمو گرفتم هیچی نخرم 

بعد اومدیم خونه میگه چرا اینقدر خرج کردی که سر جمع صد تومن نشدن خریدام 

کم مونده بود جلوی مهمونا جیغ بزنم سرش 

600ت داده بود لباس بخرم برای خودم و دخترم امشب گرفتش ازم 

به همین راحتی

عزیزم کاشت ناخن آسونه؟

آره کاری نداره من همین چهارماه پیش رفتم تاتو صورت یاد گرفتم ولی دریغ از یه مشتری عقلم نرسید برم کاشت ناخن ناخن تو مراسم عزا محرم همه روزا میزارن من به همه پیشنهاد میکنم اگه پول نداره بره یادبگیره طلاشو بفروشه ارزش داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بشین سر خونه زندگیت و نفقه رو اجرا بزار قانون تعیین میکنه شوهرت چه مقدار ماهیانه بهت پول بده.

راست میگه 

‌ شوهری که نفقه ب زنش نده، زنش میتونه شکایت کنه ازش

کاربری سوممه  🌻                                                         معبودزیبایم بخاطر همه چیز شکرت😍🙏🏻 همسرم تاج سرم👑😍
جاریم هفته پیش خونمون بود  این آدم داد میزنه که من ندارم  به خدا قسم اگه گوشت و مرغ از خ ...

خیلی واست ناراحت شدم همسایه ماهم همینطوری مثه شوهر شماست عوضی خرج زنشو نمیده میره واسه خاهرش عیدی لباس میخره گوشی میخره این بدبخت گوشی نداشت جلو خونمون یه کارگاه بود از صب تا شب میرفت سرکار دوقرون پول دربیاره گوشی شیاعومی خرید ۵نیلیون دوتا النگو گرفت ۱۲تومن به شوهرشم گفته بود اینا بدلن.تازه شوهرشم هی میومد کارگاه داد میزد نمیخاد کارکنی بیا خونه اینطور مردا اصن دوس ندارن حتی زن برای خودش درآمد داشته باشه خدا لعنت کنه همچین مردایی رو

ای بابا دیگه فکری به ذهنم نمیرسه عجب بیشعوریه شوهرت ببخشیدا اون مادر نفهمش اینجوری بزرگش کرده باورت ...

وضعیت مالی خوبی نداشتن فکر میکنم به خاطر اونه 

بنده خدا مادرش خیلی خوبه مشکل منم که تحمل کردم تا الان

راست میگه  ‌ شوهری که نفقه ب زنش نده، زنش میتونه شکایت کنه ازش

نفقه از نظر قانون یعنی جای خواب وزندگی مناسب 

غذای مناسب و پوشش خوب همه چیز در حد زندگی ساده رو بتونه تهیه کنه شامل پول واسه خرجی و... نیست

پوف خدای من الان که همه چی گرون شده بفکر چرخ خریدنی.عزیزم من اونموقع چرخمو خریدم ۶۲۰الان چرخم شده ۶م ...

آره میدونم ولی چاره چیه 

سنم کم بود ازدواج کردم 

واسه کنکور دوسال خوندم ولی نشد دیگه

رفتم تادم آموزشگاه آرایشگری گفت خواهرم رفت هیچ چیز نشد

گفتم خیاطی گفت دختر داییم تو خونه لباس هایی که داشت رو باز میکرد از روی اونا یاد گرفت 

تو هم اگه عرضه داری همین کار رو بکن

خلاصه که رو هر چی دست گذاشتم  یه چیزی گفت 

منم سنی نداشتم خب 

الان با یه بچه خجالت میکشم خونه پدرم وپدر شوهرم برم با لباسای سال قبلم 

آخه اونها خیلی به خودشون میرسن لباسای شیک 

خودشون وبچه هاشون 

از هر جوربگین هوای خودشنو دارن با اینکه وضعیت مالی آنچنان هم نداشتن

عزیزم تا پول بهت میده فوری برخرجش کن یا بریز تو یکه کارت مخفیت. ی حساب باز کن ب شوهرت نگو... 

واقعیت اینه که حساب مخفی باز کردم 

از بس با سختی جمع کردم نمیتونم خرج کنم همش به فکر اینم نکنه پوله خرج بشه بی پول بمونم از بی پولی متنفرم

همین فکر رو دارم

ببین گلم اگه همسرت میدونی داره

حتما تعیین کن چقدربگیری

این مشکل برامنم بود مجبورشد ازبرجی ۲۰۰بده تا الان یه تومن

اتفاقا منم بچه شیرمیدادم

خودش گفت بپرس چقدر 

منم رفتم سایت وکلا واسکرین پاسخ اونها رونشون همسرم دادم

آره میدونم ولی چاره چیه  سنم کم بود ازدواج کردم  واسه کنکور دوسال خوندم ولی نشد دیگه رف ...

آخی چقد سخته با اینجور شوهر.برات دعا میکنم سرش به سنگ بخوره.تو هم میری خرید میکنی واسه خونه قیمتا رو دوبله بگو یا قند وچایی رو هروقت میگیری نصفشو قایم کن دفعه بعدی برو پول بکش همونایی که ذخیره کردی بریز سرجاشون من انقد ازاین کارو میکنم راحت تو یه هفته ۲۰۰تومن جمع میکنم.بیشتر زنا از اینکارا میکنن یا میری میوه فروشی بیست تومن پول نقد بکش همراه خریدت یا سی تومن من یه روز که برم خرید یا پنجاه تومن خرد خرد میکشم یا لباس برای پسرم بخرم ۵۰تومن اضافه میگم به شوهرم حالا دوستم خودشم شاغله بهش میکفتم میگفت همه زنا از این پول یواشکیا جمع میکنن من خودمم جمع میکنم با اینکه شاغلم.شما هم ازاینکارا میکنی؟

حالا نمیدونم اخلاق شوهرت چجوریه اهل حساب کتابه شوهرمن که اصن نمیفهمه چی میکشم یدفعه میبینی رفتم پنجاه تومن چایی گرفتم ده روز بعد میگم تموم شد با اینکه یه عالمش هس اصن حواسش نیس ولی خدایی از وقتی سی میلیونشو اوراق گرفت زد بنامم سودشم گفت براخودت دیگه میگم نامردیه اینکارا رو نمیکنم دختر خوبی شدم خخخ