الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این چرت و پرته خیلی ناچیزه. استاد من برای پایان نامه به من میگفت پول ماده ها رو باید خودت بدی حالا مثلا یه مقدار بسیار کم از فلز مورد نیاز من 4 ملیون بود. ایران بودم یکی تو سرمم میزدن
گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
تو اینترنت نوشته اگه اطلاعی در این مورد داری بهم بگو
حقیقتا شنیده بودم به عنوان مثال چنانچه در المپیاد های دانشجویی مقام بیاری میتونی عضو بشی و کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و پروژه انجام بدی که در آن صورت یکسری حمایت ها میشه براتون
ولی خب بهتره در موردش تحقیق کنید چون خیلی مطلع نیستم
واقعا پس همچین چیزی درسته؟ یعنی تا سال آخر تحصیل حقوق میدن ؟ درمورد کنکور ریاضی نوشته بود زیر ۱۵۰ ک ...
من خودم اون سال رتبه م نرسید عضو بشم و فقط استعداد درخشان بودم، ولی دوستانی داشتم که عصو بودن و حقوق میگرفتن، البته الان یکی دو سالی هست که فارغ التحصیل شدیم شاید قوانین عوص شده باشه
واقعا !☹ من رو این قضیه خیلی حساب باز کردم که اگه این رتبه رو بیارم میتونم دستم تو جیب خودم باشه&nbs ...
ببین بد نیست اصلا به هر حال هر چقدرم شده باشه از هیچی بهتره. ولی حواست باشه با استاد هایی که دوست داری کار کنی همون سال اول کارشناسی صحبت کنی بینی کدوم یکیشون تقبل میکنه هزینه های پایان نامه رو بده. به خصوص اگر رشته ریاضی هستی. من خیلی وقته که فارغ التحصیل شدم الان نمیدونم اوضاع چطوری شده
گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس