2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 169 کشوری تجربی بودم، زیر صد ها با چندتا انحراف معیار ایتور اونور عضو بنیاد ملی میشدن و حقوق میگر ...

واقعا پس همچین چیزی درسته؟ یعنی تا سال آخر تحصیل حقوق میدن ؟

درمورد کنکور ریاضی نوشته بود زیر ۱۵۰ کشوری 

این چرت و پرته خیلی ناچیزه. استاد من برای پایان نامه به من میگفت پول ماده ها رو باید خودت بدی حالا مثلا یه مقدار بسیار کم از فلز مورد نیاز من 4 ملیون بود. ایران بودم یکی تو سرمم میزدن 

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
تو اینترنت نوشته  اگه اطلاعی در این مورد داری بهم بگو

حقیقتا شنیده بودم به عنوان مثال چنانچه در المپیاد های دانشجویی مقام بیاری میتونی عضو بشی و کارهای تحقیقاتی و پژوهشی و پروژه انجام بدی که در آن صورت یکسری حمایت ها میشه براتون 

ولی خب بهتره در موردش تحقیق کنید چون خیلی مطلع نیستم

واقعا پس همچین چیزی درسته؟ یعنی تا سال آخر تحصیل حقوق میدن ؟ درمورد کنکور ریاضی نوشته بود زیر ۱۵۰ ک ...

من خودم اون سال رتبه م نرسید عضو بشم و فقط استعداد درخشان بودم، ولی دوستانی داشتم که عصو بودن و حقوق میگرفتن، البته الان یکی دو  سالی هست که فارغ التحصیل شدیم شاید قوانین عوص شده باشه

این چرت و پرته خیلی ناچیزه. استاد من برای پایان نامه به من میگفت پول ماده ها رو باید خودت بدی ...

واقعا !☹ من رو این قضیه خیلی حساب باز کردم که اگه این رتبه رو بیارم میتونم دستم تو جیب خودم باشه 

واقعا !☹ من رو این قضیه خیلی حساب باز کردم که اگه این رتبه رو بیارم میتونم دستم تو جیب خودم باشه&nbs ...

خب میتونی کار تدریس و مشاوره انجام بدی 

مخصوصا تدریس که درآمد خیلی خوبی میتونی داشته باشی

واقعا !☹ من رو این قضیه خیلی حساب باز کردم که اگه این رتبه رو بیارم میتونم دستم تو جیب خودم باشه&nbs ...

ببین بد نیست اصلا به هر حال هر چقدرم شده باشه از هیچی بهتره. ولی حواست باشه با استاد هایی که دوست داری کار کنی همون سال اول کارشناسی صحبت کنی بینی کدوم یکیشون تقبل میکنه هزینه های پایان نامه رو بده. به خصوص اگر رشته ریاضی هستی. من خیلی وقته که فارغ التحصیل شدم الان نمیدونم اوضاع چطوری شده

گور بابای پرنسس بودن، من پادشاهم. زانو بزن و انگشترمو ببوس
خب میتونی کار تدریس و مشاوره انجام بدی  مخصوصا تدریس که درآمد خیلی خوبی میتونی داشته باشی

والا اینقد دیدم سر دانش آموزانا کلاه میذارن که متنفر شدم از این شغل

ببین بد نیست اصلا به هر حال هر چقدرم شده باشه از هیچی بهتره. ولی حواست باشه با استاد هایی که دوست دا ...

اره کمم باشه بهتر از هیچیه که فقط بری دانشگاه 

باشه عزیزم انشالله تا اون موقع بازم تاپیک میزنم مشورت میکنم 🙈😂