2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع پارسال به مرگ مادربزرگم ختم شد که بدترین اتفاق بود

و پایان امسال با ازدواج یکی از اقوام دور که بهترین اتفاق امسال بود

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      
این دعواها یاد ماهم بده خوش پاداش بود 🤣🤣🤣🤣

😅نه والا پاداشش نبود.. از قبل بلیط داشتیم سر اینکه بهش گفتم فلان چیزو میخوام بخرم.. و گفتم بخرم یا نه! دعوا ب پا شد و دهنم سرویس شد😑

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بالاخره رفتی خوهمین خوبه با خاطراتش عشق کن 🤣

😅اونجام نزدیک بود دعوای بدی کنیم😅😅😅😅

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دعوا تو ایرانم براهه اونجا خوشی میچسبیدی

سر عکس گرفتن بحثمون شد جلو حلو گذاشت رفت😐 ی لحظه گمش کردم. تلفنم ک خاموش کرده بودیم. کلی منتظر شدم. نزدیک بود بشینم گریه کنم بخدا

مرداست دیگر احمق تربن موجود است دیگر 

والا بقرآن

یکی بیاد حالیش کنه من عکاس نیستم‌ توقعاتی داشت از من ک فقط میشد از ی عکاس حرفه ای داشت!