2777
2789

من نزدیک پریودم بود و قرص اورژانسی خوردم

و بلافاصله بعدش پریود شدم و تا ۸ روز کامل خونریزی داشتم و روز ۸ اسید مفنامیک خوردم و قطع شد

بعد عفونت داشتم رفتم دکتر دارو داده ولی زیر دلم هنوز درد احساس میکنم

باردار نیستم بنظرتون؟

برم سونو؟

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نمی‌کنم باردار باشی قرص اورژانسی هورموناتو بهم میریزه 

با اینکه قرص میخورم ولی زیر دلم بعد از دو روز هنوز خوب نشده😢

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

باردار که نیستی.ولی قرث اورژانسی رو چطور نصرف کردی دقیقا؟؟

منم یک ماهه قرص جلوگیری بخاطر پلی کیستیک میخورم زیر دلم درد میگیره گاهی.سونو دادم گفت کیست نداری ولی تخمدانت پره فولیکولای زیر ونارسه که مثل کیستای کوچولوعه.

شمام یه سونو بده بد نیست.خیالت راحت میشه.ولی فکر کنم از عوارض قرصه

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
باردار که نیستی.ولی قرث اورژانسی رو چطور نصرف کردی دقیقا؟؟ منم یک ماهه قرص جلوگیری بخاطر پلی کیستیک ...

هیچ بعد از ۱ سال به رابطه ام شک داشتم مصرف کردم

۱ ساعت بعد پریود شدم البته نزدیک پریودمم بود

پس برم سونو

ترشح ندارم الان بنظرتون قرص آنتی بیوتیک مصرف نکنم؟

هیچ بعد از ۱ سال به رابطه ام شک داشتم مصرف کردم ۱ ساعت بعد پریود شدم البته نزدیک پریودمم بود پس بر ...

نه الان هیچی نخور.برو سونو وجوابشو نشون دکتر بده.که خواست معاینه بکنه وبسته به نوع عفونت دارو بده

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
نه الان هیچی نخور.برو سونو وجوابشو نشون دکتر بده.که خواست معاینه بکنه وبسته به نوع عفونت دارو بده

باشه ممنونم عزیزم