2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستان پدرم خواهرم خواستگاری کرده برای پسرش و محل کار پدرم با این اقا یکجا هست دو سه بار گفته الان چند روزه صحبتی نکرده یعنی منصرف شده  

کاربری دست دو نفره لطفا زود قضاوت نکنید.

آره منصرف شده

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
چشم چشم ببخشید😉

الکی میگع😂😂😂

اینجا هر چی بیشتر کش بدی پربازدیدتر میشه و بیشتر راهکار دریافت میکنی

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)
یکی از دوستان پدرم خواهرم خواستگاری کرده برای پسرش و محل کار پدرم با این اقا یکجا هست دو سه بار گفته ...

خب چرا این ۲ ۳ بار گفتنه ختم ب یک جلسه خواستگاری نشده؟شاید پدرتون طوری برخورد کردن ک اونا هم فک کردن اوکی نیستین

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
خب چرا این ۲ ۳ بار گفتنه ختم ب یک جلسه خواستگاری نشده؟شاید پدرتون طوری برخورد کردن ک اونا هم فک کردن ...

فقط شرایطش پرسیده سن و شغل و اینا واقعا خودمم عحیبه واسم

کاربری دست دو نفره لطفا زود قضاوت نکنید.