2777
2789

سلام.موصوع مربوط به دوستی قدیمی و چندین ساله پراز خاطرات خوب وخوش .به قول قدیمی ها رفیق گرمابه وگلستانم.ارتباطمون خانوادگی هم هست بچه هامونم همسن هستند وخیلی خوبن و همسرامون هم همینطور کلی سفرهای دور ونزدیک رفتیم وتا به امروز از هم کدورتی نداشتیم.با شروع کرونا من روابطمو محدود کردم تقریبا با کسی رفت وامد نمیکردم حتی خانواده .این دوستم به شدت اهل رفت وامده و تو این دوره با خانمی وارد رابطه دوستی میشه که متاهل هست ولی زندگی جالبی نداره و روابط خارج از ازدواج داره و...که البته ربطی به من نداره.چی ی که منو مشوش کرده اینه که من به شدت انسان اخلاق گرایی هستم وچارچوبای اخلاقی برام خیلی مهمه اصلا ادم مذهبی تیستم ولی خط قرمزام مشخصه.واین دوست من وهمسرش در کمال ناباوری با این خانم و دوستانش که باهاشون رابطه داره علیرغم اینکه میدونن متاهل هست وبا همسرش هم رفت وامد دارن به سفر میدن و مرتب رفت وامد میکنن وهر دفعه با یه ادم جدید

تا حدی که واقعا حالت تهوع بهم دست داده و به همسرم نمیتونم بگم .نمیدونم چه کنم ایا به من ربطی نداره ؟تمام اعتمادی که بهشون داشتم وتو حریم خونه وزندگیم واردشون کرده بودم حس میکنم از بین رفته آخ مگه میشه 

همه چیو بی حرف و جنگ و جدل تموم کن کاملا یهویی

کسیم چیزی نمیخواد بفهمه همسرت اگه کنجکاو شد حالا یچیزی بهش بگو

ولی یهو کات کن دیگه زندگیت مهمتره

البته ک من خیلی بی تجربه و سادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهل نیستم ولی اگه دوستی رفیقی با چهارچوب اخلاقیم همسو نباشه سریع میذارمش کنار

اینجا الویت زندگی شماست و قطعا ادامه رفت و آمد با این بنده خدا تبعات بدش به زندگی شما هم میرسه

ارتباط رو تموم کن و زندگیتو نجات بده

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
بابا اون زنه چه کاری به شما داره

با ما کاری نداره ولی دوستان ما مرتب با این خانم ودوست پسرای متنوعشون رفت وامد دارن و سفر میرن با اینکه با همسرشون هم رفت وامد میکنن🤢

من متاهل نیستم ولی اگه دوستی رفیقی با چهارچوب اخلاقیم همسو نباشه سریع میذارمش کنار اینجا الویت زندگ ...

دقیقا همین آزارم میده واقعا چارچوبای اخلاقی من کاملا به لرزه دراومده درحدی که نسبت به دوستم مخصوصا همسرش خیلی حس بدی دارم خیلی .ومن این همه سال چطور نشناختمشون .من یه دختر نوجوون تو خونه دارم..

همه چیو بی حرف و جنگ و جدل تموم کن کاملا یهویی کسیم چیزی نمیخواد بفهمه همسرت اگه کنجکاو شد حالا یچی ...

نمیشه که یهویی دوستی ما خیلی عمیق هست وحتما باید توصیح بدم ودلخوری قطعا پیش میاد ولی انگار چاره دیگه ای نیست