2777
2789
عنوان

مامانهای مشهدی

41 بازدید | 5 پست

واسه کوچولوهاتون از کجا لباس میخرید؟؟

واسه پسر پنج سالم میخوام لباس بخرم واسه تولدش ببرمش آتلیه و یک عروسی هم در پیش داریم اونجا هم بپوشه.بنظرتون جلیقه شلوار و پیراهن و اینا بخرم‌یا از این ست های اسپرت؟؟

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست
من بچه ندارم اما دوستم میره از چهارراه عبدلمطلب میخره میگه قیمتاش خیلی خوبه 

مرسی عزیزم 

دنیا نه خوشبخت است نه بدبخت.دنیا همان چیزی میشود که ما میبینیم.دنیا بینش ماست.دنیا در نگاه ما آفریده می‌شود.هر آدمی آفریننده دنیای خویش است.   انتخاب با توست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازار فردوسی هم خوبه یا فروشگاهای سمت طرقبه

بازار فردوسی رفتم همه بلوز شلوار و اینا بود