2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی به زنداداشش اهمیت میده

3667 بازدید | 78 پست

جاریم حدوده ۸ساله که عروس خانواده ی شوهرمه کلا همه دوسش دارن و براش ارزش قائل 

شوهرم همش ازش تعریف میکنه مثلا تو دعواها میگه ببین اون اینجوره تو نیستی 

خیلی هم توی جمع ها تحویلش میگیره اونم همینطور شوهرمو تحویل میگیره 

من حق ندارم حسودی کنم؟

خب بدم میاد همیشه میگه اون بهتر از توعه

خدایاشکرت ❤

چند سالشونه ؟؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول زندگیه کم کم خودتو بهش ثابت کنی میشینه سر جاش

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

حق داری😁😂

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

به شوهرت بگو اون یه شخصیت جداس منم یه شخصیت جدا آدما مثل هم نیستن بگو منم میتونم تو رو با کسی دیگه مقایسه کنم ولی این کار رو نمیکنم چون تو رو همینجوری که هستی قبولت دارم بگو من دوست ندارم ایشون الگوی زندگی من بشه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

قطعا حق داری😅 من بودم شوهرمو جرر میدادم

من نمیتونم 

حتی میبینم تحویلش میگیره بهش میگم من زنتم یا اون؟ 

میگه دختر خوبیه برا این تحویلش میگیرم که بهش خوش بگذره 

بعد برادرشوهر حتی جواب سلام منو هم بزور میده

خدایاشکرت ❤