2777
2789
عنوان

نمیدونم ولی واقعا چرا مردا ایجورین

390 بازدید | 36 پست

نمیدونم از رفتاری ما یا از رفتاری خودشون الان دورورام همه یه مشکلی دارن باشوهراشون ب ظاهر خیلی خوشبختن ولی باطنشون یه چیز دیگه میگه 

دلیل این همه بی مهری مردا چیه کی بیاد بگه موندم توش  

بی مهری مرد؟ 

یا توقع زیادی ما؟ 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما در ظاهرخوشبختیم و در باطن خوشبخت تر ... 

بستگی داره ب اینکه زن و شوهر چقدر معنای ازدواج رو درک کرده باشن 

🦋 تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی, من یک جهان پر از رازم🦋خانمی خودساخته که هیچ چیزی مانع رشدش نشده ❌ نمیشه❌ و نخواهد شد❌👠  

من متاهل نیستم تجربه ایم ندارم..

ولی خب الان همه مون میدونیم وضعیت جامعه خیلی خرابه خیلی فشار رو مرداس هزار جور دغدغه دارن ولی نمیان بگن اگه سرده شما گرم باهاش رفتار کن مطمئن باش اونم محبت شما رو ببینه دلش گرم میشه و بیشتر عشقش رو نسبت بهت نشون میده:))))

بخدامن خیلی ازمردارودیدم که شایدمحبتشون کم باشه امابینهایت اهل کاروتلاشن،خیانت نمیکنن وعاقلن،

واماخیلی ازمردارودیدم که چه حرفای عاشقونه ای میزنن به همسراشون یاهمش دارن سورپرایزشون میکنن وپشت سرشون هزارجورکثافت کاری

امشب مردا چقدر مهم شدن.. چندتا تاپیک راجع بهشون زدن

ن این چند روز ب این مسئله فک میکنم چون بیکارم گفتم تاپیکت بزنم مثلا بعضیا از زنا چقد باشوهراشون خوبن ولی هم یه رفتاری هست باب دل زنه نیست 

دقیقا درست باید چکار کنن تا آموزشو ببینن    

خانواده و جامعه درست اموزش نمیدن وقتی از همون اول دختر و پسرو از هم جدا میکنن و اجازه برخورد و تعامل نمیدن معلومه از همدیگه و تفاوت هاشون شناخت پیدا نمیکنن