چون تقویتش میکنی وقتی راجع بهش حرف میزنی هم تقویت میشه به جاش موسیقی ملایم و مثبت گوش بده یا بقول بچه ها قران بخون توکل کن بخدا
بچه هات خدای خودشونو دارن زباد نگران نباش الان فقط به حال خوب فکر کن به چیزی که خوشحالت میکنه چون مغز واقعا فریب میخوره
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
چون تقویتش میکنی وقتی راجع بهش حرف میزنی هم تقویت میشه به جاش موسیقی ملایم و مثبت گوش بده یا بقول بچ ...
بیشتر ترسم هم از اینه که من به جذب اعتقاد دارم. میدونم ک ب هرچی فکر کنیم کائنات اونو ب سمتمون میفرستن، الان این فکره ک اینجوری از سرم بیرون نمیره همش حس میکنم واقعا قراره اتفاق بیوفته بیشتر ترس ب جونم انداخته
همیشه موسیقی گوش میکنم اونم شاد ینی کلا سعی میکنم غمگینگوش نکنم ولی میگم که تا حالا اینجوری با این شدت فکر رفتن اونم تا یه تاریخ مشخص سراغم نیومده بوده
بیشتر ترسم هم از اینه که من به جذب اعتقاد دارم. میدونم ک ب هرچی فکر کنیم کائنات اونو ب سمتمون میفرست ...
پس حتمااا بیخیال شو
سعی نکن برعکسش فکر کنی کلااا به چیز دیگه فکر کن
برنامه بزار با بچه هات بازی کن بیشتر شکر گزار باش حالت خوب میشه ببین با خودت چند چندی ؟
فقط خودت نیستی که مسئول بچه هاتی خدایی هم هستکه بیشتر از شما حواسش بهشون هست
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم