2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میگم ولی فایده نداره عجیب این حس قوی شده

چون تقویتش میکنی وقتی راجع بهش حرف میزنی هم تقویت میشه به جاش موسیقی ملایم و مثبت گوش بده یا بقول بچه ها قران بخون توکل کن بخدا 

بچه هات خدای خودشونو دارن زباد نگران نباش الان فقط به حال خوب فکر کن به چیزی که خوشحالت میکنه چون مغز واقعا فریب میخوره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه ساعتایی که حالت بهتره عود شمع روشن کن و به جیزای خوب فکر کن

چون ب قانون جذب باور دارم همیشه سعی میکنم افکار مثبت و آرزوهام ب سمت خودم با فکر کردن بکشونم ولی این فکره یهو اومده اونم خیلی قوی با ترس زیاد

توی گوگل سرچ کن وسواس فکری بخون ببین چقدر از علائمشو داری

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
بچه هام خیلی کوچولو هستن اصلا دلم نمیخواد الان بمیرم😭😭

بخاطر بچه هات افکارتو جمعو جور کن موسیقی بزار 

میفهمم حالتو عزیزم بالاخره مسیولیت بچه ها خیلی سخته همینم باعث شده نا امید شی یکم افسردگی اومده سراغت

اکثرا  مامانا اینجوری میشن

اگه میتونی کلاس یا سر کار  بری از فکر و خیال دور باشی

با خودتو مشغول یه هنری کن

چون تقویتش میکنی وقتی راجع بهش حرف میزنی هم تقویت میشه به جاش موسیقی ملایم و مثبت گوش بده یا بقول بچ ...

بیشتر ترسم هم از اینه که من به جذب اعتقاد دارم. میدونم ک ب هرچی فکر کنیم کائنات اونو ب سمتمون میفرستن، الان این فکره ک اینجوری از سرم بیرون نمیره همش حس میکنم واقعا قراره اتفاق بیوفته بیشتر ترس ب جونم انداخته

بخاطر بچه هات افکارتو جمعو جور کن موسیقی بزار  میفهمم حالتو عزیزم بالاخره مسیولیت بچه ها خیلی ...

همیشه موسیقی گوش میکنم اونم شاد ینی کلا سعی میکنم غمگین‌گوش نکنم ولی میگم که تا حالا اینجوری با این شدت فکر رفتن اونم تا یه تاریخ مشخص سراغم نیومده بوده

بیشتر ترسم هم از اینه که من به جذب اعتقاد دارم. میدونم ک ب هرچی فکر کنیم کائنات اونو ب سمتمون میفرست ...

پس حتمااا بیخیال شو 

سعی نکن برعکسش فکر کنی کلااا به چیز دیگه فکر کن 

برنامه بزار با بچه هات بازی کن بیشتر شکر گزار باش حالت خوب میشه ببین با خودت چند چندی ؟ 

فقط خودت نیستی که مسئول بچه هاتی خدایی هم هستکه بیشتر از شما حواسش بهشون هست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
همیشه موسیقی گوش میکنم اونم شاد ینی کلا سعی میکنم غمگین‌گوش نکنم ولی میگم که تا حالا اینجوری با این ...

نه بهش فکر نکن اصلا الان جرا اینقدر خودتو درگیر یه خیال بد کردی

ولش کن رهاش کن

توی لحظه زندگی کن

بچه هات یه مامان شاد و با انگیزه میخوان