الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
از نشونه های وسواس فکریه. جز این فکر افکار منفی دگ هم داری؟؟ مثلا ترس از بیمار شدن. ترس از دست دادن عزیزان. ترس بیماریِ عزیزان و..؟
اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
از نشونه های وسواس فکریه. جز این فکر افکار منفی دگ هم داری؟؟ مثلا ترس از بیمار شدن. ترس از دست دادن ...
ولی این فکری ک الان اومده سراغم هیچ وقت اینجوری نبودم😢 ب قانون جذب خیلی اعتقاد دارم. الان با این فکری ک اومده سراغم همش میترسم....... هرکاری هم کنم آخرش میاد تو ذهنم با همون قدرت خودش
آره ترس از دست دادن عزیزام همیشه دارم ولی این ترس رو همه دارن
ن همه ندارن. عزیزم شما حتما به روانشناس مراجعه کنید چون نشونه های وسواس فکری رو دارید اگر با مشاوره خوب شدید ک چ بهتر اگر نه روانشناس ارجاعتون میده به روانپزشک تا با دارو درمانی این افکار منفی ازتون دور بشن
اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤
ولی این فکری ک الان اومده سراغم هیچ وقت اینجوری نبودم😢 ب قانون جذب خیلی اعتقاد دارم. الان با این فک ...
میفهمم. وقتی یه فکری باشدت به ذهنت حمله میکنه دگ هرچقدم بخوای بی تفاوت باشی و پسش بزنی نمیشه. زورت بهش نمیرسه..
وای منم هرشب ک میخوابم میگم نکنه قراره مرگم برسه حتی تعبیر خوابیو دیدم ک مرگ بوده خیلی ترس دارم ترس از دست داذن عزیزامو هم دارم مبگم خدایا اونکارو نکن با من
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم