2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته ای کاش میشد مرد 😔😔

1189 بازدید | 29 پست

امروز یکی از دوستام امد خونمون اونم همسن منه ولی انقدر خانوادش بهش بها دادن واسه خودش انقدر خوشی میکنه همیشه با دوستاش بیرونن هرجا بخواد میره هرچی بخواد میپوشه دانشگاه میره ..من واقعا ادم حسودی نیستم براش بهترینارو ارزو میکنم 

ولی منو گرفتن از ۱۷ سالگی دادن شوهر به یکی که ففط زنو به چشم برده و کلفت خونش میبینه ..اختیار هیچیم هیچوقت دست خودم نبود حتی لباس پوشیدنم همیشه تنها بودم😭😭

دلم میخواد بمیرم

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دلم میخواد بمیرم عصر رفته بودم قبرستون ی جای خوب برا خودم پیدا کردم نمیدونم چرا شهامتش ر ...

نکنید این کارا رو باباااا  شما خیلی با ارزشید با مرگ چیزی درست میشه ؟؟؟ 

خدانکنه عزیزم . خانواده ها درک نمیکنند 💔

ای کاش حداقل یه نفر از خانوادم درکم میکرد 😭😭امید داشنم ازدواج میکنم خوب میشه همه چی ولی هرروز داره بدتر میشه هیچ جوره دلم راضب نیست عروسی کنم 😭😭

نکنید این کارا رو باباااا  شما خیلی با ارزشید با مرگ چیزی درست میشه ؟؟؟

نمیدونم شاید راحت شدیم حداقلش😭😭کارم شده خوابیدن و گریه 

نه دیوونه جان 

ایک چه حرفیه این چه فکریه اخه 

چرا انقد سست اخه ؟ اولا شما که متاهلی با مجرد جماعت چرا معاشرت میکنی ؟ 

دوم اینکه پس میخای منم برم با ادمای فوق پولدار بگردم بعد برگردم تو محله ی متوسط 

تو خونه معمولی خودم با وسایلای معمولی 

بعدم بگم خب بمیرم الان دیگه وقت مردن شده ؟ 

اخه این الان منطق بود شما داشتین ؟ 

لطفا مثل ادن بزرگا فکر کنید و رفتار کنین 

قرار نیست هر جی دیدیم ما هم مثل بچه ها بخوایم فقط برنامه ریزی کنین برای زندگی تون و طبق همون اهداف پیش برید لطفا 

من دارم درس میخونم توی یه رشته خوب توی یه دانشگاه خوب ولی به خاطر این درس خواندن و سال دوم کنکور موندن عشقم رو از دست دادم تموم زندگیم شده گریه و حسرت چند وقته دیگه مریض شدم استخون دردهای عصبی لاغری شدید حس میکنم قراره همین روزا بمیرم پس حسرت نخور با چیزایی که داری شاد باش وسعی کن با راهکارهای روانشناسی رفتار شوهرت با خودت رو عوض کنی خوشبختی به درس و دانشگاه نیست به خدا من توان نجات پیدا کردن از این افسردگی رو ندارم ولی تو سعی کن شاد زندگی کنی

منم خیلی دلم میخواد بمیرم عصر رفته بودم قبرستون ی جای خوب برا خودم پیدا کردم نمیدونم چرا شهامتش ر ...

عجله نکن آخرش همه میمیریم عزیزم 

🍀اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🍀