2777
2789
عنوان

شوهرم گوشیشو قفل میکنه

322 بازدید | 25 پست

سلام وقتتون بخیر ،من و شوهرم سر خواهرش ک داره طلاق میگیره خیلی دعوا داریم چون همش پیش اونه همش با اون وقت میگذرونه و اینا ،الان یکساله اینطوریه ،جدیدا رو گوشیش پین گذاشته هرچی میگم بهم نمیگه ،چکار کنم بنظرتون ؟به کی بگم حرفمو 

خب چیکار داری 

ولش کن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد حساس نشو تو هم با شوهرت یک دل شو برو باهاش به خواهر شوهرت زنگ بزن بیرون برید 

شوهرت اون دوست داره خودت تو به خواهر شوهرت نزدیک کن و اگر هم خوشت نمیاد ازش طوری رفتار کن که خیلی بهش اهمیت میدی 

سلام

بگو چی داری تو گوشیت که نمی دی

ول یه نظرم اول خودتو به خواهر شوهرت خیلی نزدیک کن

خیلی صمیمی طوری که قبل از اینکه راجب خانوادش چیزی شوهرت بده خواهر شوهرت بگه 

مثلا چند بار برو پیشش بعد زنگ بزن بگو بریم فلان جا 

برین بگردین 

بعد شروع کن مشکل گوشی مطرح کردن

سلام