2777
2789

شرمنده نمی‌دونستم چجوری بنویسم😐

سلام دوستان من یه مشکلی دارم  موقعی که می‌خوام دعا کنم خونه بخریم یا وضعمون بهتر بشه همش دلهره دارم که نکنه اگه خونه بخریم شوهرم عوض بشه یا سرو گوشش بجنبه آخه خانوادگی یکم بیجنبه ان تا یه پولی دستشون میاد اعتماد بنفس کاذب پیدا می‌کند و خودشونو گم میکنن الان شنیدم نماز حضرت رسول حاجت روا می‌کنه خواستم بخونم باز سست شدم نمیدونم چکار کنم 

مثلاً مامانم اینا خونشون محلشون پایینتره ولی ما خودشونه ولی بابای خودش مستاجره یکم بالاتر از خونه مامانم اینا میشینن همیشه میگه کی اونجاها میشینه⁦☹️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی الان نماز بخونی خونه دار میشی ؟

من سطل آشغالی عاطفی تو نیستم دوست من ؛ پس اگه از جای دیگه زخمی هستی انرژی های منفی و سلیطه بازیاتو برای خودت نگه دار ؛ چون به محض اینکه متوجه بشم عقده داری پیاماتو نمی‌خونم 😝😉
حالا مگه این نماز جادوگری میکنه اگه این نمازا جادوگری میکرد که انقدر این مملکت فقر نداشت

جادوگری نمیکنه ولی کمک ک می‌کنه 😐😊

ملت بیشتر فقر فرهنگی و اعتقادی دارن تا فقر مالی

قربون اعتقادت انگار برآورده شدن حاجتت پشت در اماده است افرین 

حالا شما بخون شاید به همین دلیل که گفتی خدا صلاح ندانست و نداد یا داد و خودش جنبه هم داد 

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
یادع اون نمازی افتادم ک میگفت بخون تقدیم کن ب حضرت مسل ب عقیل خونه دار میشی با این وضع مملکت ما خوده ...

عزیزم من با بقیه کار ندارم خودم به هر نیتی که دعا یا نمازی خوندم خدا حاجتمو داده ومطمئنم اگه از ته قلبم از خدا بخوام خدا بهم میده