2777
2789

از وقتی عقد کردیم همش مشکل داریم الانم رفته همه چیشو به اسم این و اون کرده مهریه نده راضی شده بیاد توافقی جداشیم چکار کنم به نظرتون؟صبر کنم دادگاه مهریمو قسط بندی کنه یا جداشم همینجوری از حقم بگذرم؟؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بودم میبخشیدم چون زنی که مهریشو ببخشه عذاب قبر نداره اگه بمیره

خدایا خودت برام معجزه کن ...فقط تو میتونی معجزه کنی ...💜 گاهی وقتا... باید دستتو بزاری رو قلبت و بگی... میدونم سخته ولی... تحمل کن.....💔🖇 

اگه ب پولش نیاز نداری سریع جداشو اگه نیاز داری قسطی بگیر(هرچن ک اصن هیچی نمیشه انقد دیر ب دیر میدن)

آدمارو قضاوت نکنیم تنها به این دلیل که گناهامون باهم متفاوته

قسط بندی کنه هم نهایت سالی یکی دو سکه بده

من بودم جدا میشدم

ارزشش رو برام نداره..

میسپارم به خدا

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

نبخشی احتمالا طلاقت نده

بخواد علاف نگهت داره جوونیت میره

دیگه خودت ببین چطور پیش میره

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من بودم میبخشیدم چون زنی که مهریشو ببخشه عذاب قبر نداره اگه بمیره

کی مرده  تعریف کرده😄

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.