2777
2789

اونهایی ک طلاق گرفتن یا در شرف طلاق هستند بیاید....من تصمیم میگیرم جدا بشم،پسرم یک سالونیمه هست،شوهرم نظامیه،همدیگه رو دوست نداریم،خیلی لجباز و گیر بده هست،بد دله هیچ جا نمیزاره برم،خوش برخورد نیست،اصلا از نزدیک های عروسی هی اخلاقش بد شد،پسرم ک باردار شدم افتضاح شد،هیچ کس منو دوست نداره..  خانواده ام شهرستان هستند،شیش ماهه نرفتم،،دشمن هم شهری هام هست،حتی وقتی عقد کردیم و تموم شد گفت من هیچ وقت نمیومدم شهرتون،اونا روستای نزدیک شهر ما بودن،همش احساس افسردگی میکنم،نه شغل دارم،نه مهریه میده،از تنهایی توی جامعه میترسم...برادرم تازه امسال 18سالشه،شاید اون بتونه بعد از طلاق یه مدت کنارم باشه ولی بازم میترسم ک برگردم خونه پدرم...از شهرمون بدم میاد کوچیک و پر حرفه،چیکار کنم...

تماااام سعی تو بکن زندگیتو حفظ کنی تمام قدرتت رو بزار 

اگه نشد به خاطر پسرت بگذر

بعدم پسرانش یکی از یکی بدترن مهم اینه با سیاست بگیرید تو دستت

با خدا باش پادشاهی کن   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرتون مثلا قراره چه کاری بکنه؟

این همه زن تنها روزانه سرکار میرن سر راه بچه رو میذارن مهد خرید خونه میکنن کارای بانکی انجام میدن و غیره....

کمی محکم باش.

آدم که همیشه نمیتونه به یکی تکیه کنه.

هم سالمی هم جوون.

باید بجنبی کمی.

بری سرکار و پول پیش یه خونه رو جمع کنی لازم نیست برگردی منزل پدری اونم با بچه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

اینایی که شغلشون نظامیه اکثرا بداخلاق وبددلن اگه میدونی  بعد طلاق به آرامش میرسی اقدام کن 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

اگه طلاق بگیری کلی حرف پشتت میزنن بیشتر غصه میخوری ...سعی کن کلاس ورزش بری و خودت زندگیتو با پسرت بسازی خیلییییییییییییی سخته خیلی ولی جدا شدن و عواقبش سخت تره 

با خدا باش پادشاهی کن   

قبلا خیلی امید داشتم درست بشه،مشاوره هم رفتم مشاور اب پاکی ریخت زو دستم گفت کوتاه اومدن و محبت شخصیتش رو تغیر نمیده،اخرش خسته میشی جدا میشی...راست گفت،،،باید برم دوباره مشاوره،ولی استرس و اضطراب شدیدی بهم وارد میشه قبول کنیم کار سختیه....بالاخره چهار پنج ساله با همیم دوستش هم نداشته باشم وابسته ام...منم شهرستانی ام و ادم ساده همش میترسم گول بخورم تو جامعه

قبلا خیلی امید داشتم درست بشه،مشاوره هم رفتم مشاور اب پاکی ریخت زو دستم گفت کوتاه اومدن و محبت شخصیت ...

اره بابا تو این جامعه طلاق بگیری کلات پس معرکس با این وضعیت اقتصادی

قبلا خیلی امید داشتم درست بشه،مشاوره هم رفتم مشاور اب پاکی ریخت زو دستم گفت کوتاه اومدن و محبت شخصیت ...

قبل اینکه از اون زندگی بیایی بیرون یه جا کار پیدا کن که یه چیزی تو دست و بالت باشه.

مهریه قسط بندی میشه و پول زیادی بهت نمیرسه

در ضمن اگر برگردی منزل پدری دیگه انتظار احترام سابق رو نداشته باش چون اولا با یه بچه داری برمیگردی و پدر مادر پا به سن ان دوما حرف اطرافیان روی پدر مادرت هم فشار میاره.

بهتره نزدیک شهرتون یک واحد کوچیک یا حتی سوئیت اجاره کنی.

فقط سریعتر یه جا شاغل شو و حقوقت رو جمع کن. اگر شوهرت بد دل هست برو محیط های زنونه مثلا آرایشگاه. فقط جنع کن به امید گرفتن نفقه و پس انداز از خرجی خونه نشین . دیر میشه. دو روز دیگه واسه طلاق بخوای وکیل بگیری هم پول لازم داری. فقط برو سرکار.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد