2777
2789
عنوان

یه مستند دیدم خیلی حالم بد شد

139 بازدید | 12 پست

یه مستند دیدم خیلی حالم بد شد الان ده روزه دیگه 

اون آدم سابق نشدم اصلا فکر نمیکردم اینقدر تکان

دهنده باشه وگرنه نمیدیدم

یه مستند جنایی بود در مورد یه زن حامله با دو تا

دختر 4سال و5سال که ناپدید شده بودن

خلاصه آخرش مشخص میشه پدر خانواده همه  کشته بخاطر دوست دخترش آمریکایی بودمستنده

بچه ها خیلی روم تاثیر گذاشته چکار کنم فراموش

کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلم طنز دانلود کن ببین بشوره بره

سلام 

دختر گرانبها من چیکار کنم بابام ن پول داره ک بهم بده ن میزاره برم تو بوتیک لباس فروشی کار کنم

22سالم

ترم7 حقوقم هیچیم ازش بلد نیستم ینی اینده نداره

چیکار کنم؟ 😒

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
سلام  دختر گرانبها من چیکار کنم بابام ن پول داره ک بهم بده ن میزاره برم تو بوتیک لباس فروشی کا ...

سللم عزیزم ...

کارهای اینترنتی رو انجام بده ...

تایپ کردن مثلا ...

آنلاین شاپ و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سللم عزیزم ... کارهای اینترنتی رو انجام بده ... تایپ کردن مثلا ... آنلاین شاپ و ...

شما میشناسین همچین سایتایی؟ 

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
شما میشناسین همچین سایتایی؟ 

من یکی معرفی کردم تو تاپیک هام ...

غسر از اون نه نمیشناسم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام منم الان دیدم خیلی گریه کردم بچه های گوچولو رو اخه چطوری دلش اومده 

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊
سلام منم الان دیدم خیلی گریه کردم بچه های گوچولو رو اخه چطوری دلش اومده 

ای کاش نمیدیدید خیلی تاثیر گذاره

واقعا به پدره نمیومد یه همچین هیولایی باشه

من تا لحظه اعترافش فکر میکردم کار همسایشونه

ای کاش نمیدیدید خیلی تاثیر گذاره واقعا به پدره نمیومد یه همچین هیولایی باشه من تا لحظه اعترافش فکر ...

منک شک کردم بهش 

خاک عالم تو سرش 😭

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊