2777
2789
عنوان

عروسک های بافتنی من🥰

1151 بازدید | 14 پست

سلام به همگی 😍

این عروسک های بافتنی دست بافتن و همگی کار خودمه

چندتا از نمونه کارامو میزارم 

به مرور هم بهشون اضافه میکنم

ممنون میشم حمایت کنید❤

دوستانی که خرید بالای ۱۵۰ هزار داشته باشند هم ارسال رایگان در غیر اینصورت ۱۵ هزار هزینه ارسال به عهده مشتری عزیز 

دوستای شیرازی می‌تونن خودشون بیان تحويل بگیرن یا با پيک براشون ارسال بشه 

بعضی کارها موجود ولی اونایی که موجود نیستن ولی میتونید سفارش بدید 

اگه عروسک بافتنی خاصی هم مدنظرتون باشه عکسش برام بفرستید میتونم بگم میبافم یا نه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸۰ زیاد نیس!

واقعیتش هم قیمت وسایل زیاد رفته بالا هم خیلی وقت گیره و زمان میبره ی عروسک حداقل‌ چند روز تا یک‌هفته کار میبره هم چشم هم گردن و دست درگیر هست 

سلام

میشه لطفاً از پیج اینستاگرام Lemiz_doll حمایت کنید🙏🙏🌷

اینم یکی از نمونه کاراش

با هوس عاشق آن چشمه ی نوريم هنوز/وای و صد وای کزین مرحله دوريم هنوز/ديگران رهسپر ثابت و سياره شدند/ما بر این خاک سیه مست غروريم هنوز/نه کمال از دگران دیده نه نقصان در خويش/ای زمان آينه بگذار که کوریم هنوز/زنده کش بوده و با مرده پرستي شاديم/این گواهي است که ما طالب گوريم هنوز/تکیه بر کار پدر کرده و بيكاره شديم/خرم از فاتحه ی اهل قبوريم هنوز/دوزخي تا نبوَد سوی عبادت نرويم/چه توان کرد که ما عاشق زوريم هنوز/راحت خويشتن از دست قضا ميجوييم/تشنه لب بر سر اين بركه ی شوريم هنوز      "معینی کرمانشاهی"