2777
2789
عنوان

مامانم نمیذاره موهامو رنگ کنم

216 بازدید | 7 پست

۲۰ سالمه و مامان اینجانب مثل همه آدما پر از تناقضه منتها این تناقضاش خر بنده رو میگیره...

دوست داره و میگه که فقط ازم انتظار داره عادی باشم ولی وقتی موضوع، ظاهر میشه معلوم نیست ملاک عادی بودنش چیه... من مثل هم سن و سالام لباس نمیپوشم چون ناخودآگاه این ذهنیتو دارم که بهم برچسب زده میشه/ یا اینکه درکل اعتماد بنفس اونطور پوشش خفن و توچشمی رو ندارم... :)))

تو ۱۸ ۱۹ سالگی با ابرو برداشتنم مخالف بود الان هم که فقط بهش میگم مامان برای روحیه و افزایش اعتماد بنفسم هم که شده دوووست دارم بعد اینکه حقوق گرفتم به این ففففکر کنم موهامو رنگ کنم...!،

میگه من با ابرو برداشتنتم مخالف بودم (صدای درونیش: ببین الان چه وضع نامرتبی داره، قبلا حداقل طبیعی پر بود) الانم که میگی مو و فلان، رنگ کردن مو باعث میشه زودتر سفید شن...

منم میگم، افسردگی مثل چاقیه، تغذیه و فعالیتتو ول کنی چاق میشی، روح و روانتم ول کنی افسرده میشی (با افسردگی خیلی وقتا کنجار میرم) به اضافه اینکه اصن دوری و ترس از تجارب جدید از ویژگی های افسرده هاست و منم بعد مدت ها میخوام دوباره به زندگی برگردم با اینجوری نبودن....

حالا سوال اینکه بعد از رنگ کردن موهاتون چه بلایای نازله‌ای سرتون اومد؟ :)

مامانت راست میگه

من هم ریزش گرفتم هم موهام سفید شد هم موهام کلااا زبر شد

بعدم هنوز مجردی باید یه فرقی با زن شوهر دار داشته باشب 

هیچ تاثیری هم تو اعتماد ب نفس نداره چون مشکی قشنگ ترین رنگه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهاتو رنگ کنی باید هی رنگ بزاری . چون اولا ممکنه بهت نسازه و خارش مو بگیری .دوما بعد یه مدت رنگ موهات میره و بد رنگ میشه بازم باید رنگ بزاری 

سوما موقعی که نخوای رنگ بزاری و وقت رنگت بگذره پوستت خارش میگیره .

ثالثا .... بی خیال برو یه  کلاه گیس رنگی بخر بزار سرت 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۲۲سالگی رنگ کردم کلی حرف بارم کرد 

بابام گفت چیکارش داری دلش خواسته رنگ کنه 

دیگه مامانم بی خیالم شد 

واسه تنوع خوبه روحیه شاد میشه 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...

چقدر تو منی

من الانم اجازه دست زدن به ابروهامو ندارم و همچنان پیوندیه😂

حتی کل صورتمم اجازه ندارم بردارم

دیگه جرات گفتن رنگ مو رو که کلا ندارم

به لطف خدا من روز به روز به خوشبختی نزدیک تر میشم  
۲۲سالگی رنگ کردم کلی حرف بارم کرد  بابام گفت چیکارش داری دلش خواسته رنگ کنه  دیگه مامانم ...

آخرش همیشه کوتاه میان فقط تو اون پروسش باید روزگارو برا هر دومون طوسی پررنگ کنن