2777
2789

امروز صبح رفتم دسشویی گلاب به روی همگی 

در یهویی باز شد😐😓

همه هم خواب بود اون موقع😶

عضو گروه آبی😍💙وزن اولیه:💙۶۸ وزن ثانویه:۶۳💙 وزن فعلی:۶۱💙 وزن هدف:۵۰💙🥰 شروع رژیم از:۱۴۰۰/۱۰/۱۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبم  خاطره های اینجوری داشتی

تا دلت بخاد

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خانم های باردار شما نخونین  تعریف کن منتظریم

اینکه میگن آل میاد پیش زائوی زیر ۴۰ روز 

باور نداشتم  میگفتم برای قدیماست

۲۵ روز اینا بود از زایمانم میگذشت 

حالت خواب و بیداری بودم یه آقا که بارونی  مشکی بلند پوشیده بود و خودشم ۲ متر اینا قد داشت نزدیک شد دست بذاره روی بچه که من چندبار گفتم بسم الله بسم الله 

بیدار شدم 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
  الان حوصلم سر رفته یکبار تو اون تایم میزاریم

الان هم خلوته هم قشنگ نمی ترسیم 😂😂😂

اگه شب زدی تگم کن

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

سلام من ۱۷سالمه و دیدم 

مامانم خیلی منو زد تا شب تنها خوبیدم چون کسی خونه نبود مامانم رفت خونه خالم و من ۱۳سالم بود 

اون شب ساعت ۱شب همه بشقاب ها شکستن و من از ترس داستم میمردم رفتم زیر پتو و ساعت ۲و نیم رفتم دستشویی و دیدم یه چاقو تو کشو لباسام هستش تمام برق هارو روشن کردم و زنگ زدم به مامانم اون گفت ترافیکه و شب خونه نمیاد من دیگه تا نزدیک های سکته رفتم رفتم از همسایمون کمک گرفتم اون هم بهم تجاوز کرد و کلا بد بخت شدم 

دلم نمیخواد اون روز یادم بیفته