2777
2789
عنوان

😱😱😱آییییییی

198 بازدید | 9 پست

کلم پوستش کنده میشه شدید میخاره میخارونم یه عالمه پوسته های گنده گنده هس چیکار کنم کمممممک انقد خارونذم میسوزه

‹ من یک کاشفم! کاشف دلَِخَِوَِشَِےَِ هَِاَِےَِ کَِوَِچَِکَِ ! ›

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسوریازیس نیست؟ یه سرچ بکن گوگل ببین شبیه هست یا نه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
عکس کف سرمو چی جوری بزارم اخه چ حرفا میزنیدا

وا مگه نمیگی پوستاش بزرگ بزرگ میاد 

خب بزار ببینم چجوری چه مدلیه 

این کاربری تا اطلاع ثانوی بدلیل اینکه (خواهر شخص کاربریش تعلیق شده)بدست دو نفر میباشد 👭 

شوره سر داری. عزیزمم...نخارون زخم میشه عفونت میکنه برو 2تا زرده تخم مرغ رو باهم قاطی کن با روغن زیتون وبزن به موهات خصوصا به ریشه هاش 2ساعت بعد بشور 2هفته ی بار این کارو انجام بده..البته هرهفته هم میتونی

به نیت تو دلم بگو آمین💕💖😘😘😘
عکس کف سرمو چی جوری بزارم اخه چ حرفا میزنیدا

البته میتونی نزاری زوری نیس فداتشم 

ولی اگه با کارایی ک کاربرا میگن خوب نشد برو دکتر پوست و مو

این کاربری تا اطلاع ثانوی بدلیل اینکه (خواهر شخص کاربریش تعلیق شده)بدست دو نفر میباشد 👭