2777
2789
عنوان

انتخاب اسم پسر

442 بازدید | 67 پست

سه هفته دیگه جنسیت نینیم مشخص میشه میخوام تا اونموقع اسمشوانتخاب کرده باشم .اسم دختر انتخاب کردم .مونده اسم پسر .بین رسام. رستاک. آرتا. سپنتا. کدومش ؟؟؟ بیاید نظربدید  

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم آراد یا امیر👌

این اسما خیلی زیادن توفامیلامون

۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
اسم خودتون چیه گلم

اسم جفتمونم با ر شروع میشه اما برام مهم نیس ک هم وزن اسممون باشه .فقط میخوام تکراری نباشه و توفامیل نبلاشه

من ۳۱ هفته ام هنوز قطعی انتخاب نکردم😁

آخه من میخوام ی جشن خانوادگی بگیرم میخوام اسمشم بگم همونجا