2777
2789
عنوان

کیک اسفنجی تو قابلمه

139 بازدید | 13 پست

بچه ها میخام کیک اسفنجی تو قابلمه درست کنم برای چهار تا تخم مرغ چنتا ارد و شکر بریزم؟

روغن و شیر هم بریزم یانه؟

چون بعضیا میگن نریز

نمیدونم چیکا کنم لطفا راهنماییم کنید 

الان میخام درست کنم شب هم خامه کشی کنم

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تواول بگوچجوری خامه کشی میکنی

برای اولین بار میخام خامه کشی کنم😂

یک ساعت قبلش خامه رو میزارم بیرون بعد با همزن فرم میدم بعدشم با قیف روی کیک میریزم

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘

سلام

برای چهار تا تخم مرغ شیر خشک بریز اب داغم بریز یک سوم لیوان زود هم بزن دولیوان ارد بریز یکونیم شکر بعد با دمای اروم رو شعله پخش کن بزار حدود35دقیقه

گاهی بی مقدمه جور میشود....
به ازای هر تخم مرغ 25گرم ارد.20گرم شکر. شیر سنگینش میکنه و خوب اسفنجی نمیشه. اب جوش یا ولرم بریز. رو ...

مرسی عزیزم 😍

سلام برای چهار تا تخم مرغ شیر خشک بریز اب داغم بریز یک سوم لیوان زود هم بزن دولیوان ارد بریز یکو ...

مرسی عزیزم

برای اولین بار میخام خامه کشی کنم😂 یک ساعت قبلش خامه رو میزارم بیرون بعد با همزن فرم میدم بعدشم با ...

والا من یبار کردم خوب در نیومد سعی کن کیکتو درست و صاف دربیاری تا خامه کشیت راحت شه

والا من یبار کردم خوب در نیومد سعی کن کیکتو درست و صاف دربیاری تا خامه کشیت راحت شه

باشه مرسی

کیک اسفنجی چطوری درس میکنند

سه تا تخم مرغو با همزن بزن شکر  یک لیوان بریز همبزن ابجوش بریز اگه شیر نصف لیوان داشتی شیر ولرم بعد بهش روغن نصف لیوان بزن بعد وانیل با هر اسانسی دوس داشتی بعدم اردو با بکینگ پودر الک کن یکو نیم لیوان بعد بزن کیک هم بزن اگه تو فر بزاری 30یا25دقیقه ولی تو قابله 35دقیقه با دمای کم