2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین این لباس قشنگه

148 بازدید | 17 پست

برای عروسی پسرعمه شوهرم میخام بپوشم...با هزینه ارسالش شد ۲۱۵ تومن..مادرشوهرم میگه قشنگ نیس بیا هرچقدر میخوای بهت میدم برو برا خودت یه لباس قشنگ بدوز ...وای ک چقد چشم و هم چشمی داره با فامیلاش سر لباس

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شلوغه طرحش

برا من ک لاغرم خوبه ،،چاق نشونم میده

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
اگر فامیلاشون همه سطح بالا میپوشن این خوب نبست واقعا 

نه بابا 😂متوسطن

نه بابا 😂متوسطن

حآلا که سنگ مفته گنجشکم مفت برو یه چیز گرون بخر حالشو ببر

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

خدا رو خوش نمیاد مادر شوهرت پول لباس میده بعد تو بری یه لباس ارزون قیمت بپوشی

برو انتخاب کن بگو فلان قدر میشه یا کیف و کفشش بذار هم خدا ازت راضی باشه هم بنده خدا

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏