آریلا مدیر عضویت: 1400/07/08 تعداد پست: 609 عنوان کسی با شوهرش اختلاف قد۳۲سانتی داره؟ | مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست تا کجایه شوهرش میشه 1400/10/09 | 05:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4948 چالش گذاشتم ی نر بود فکر کنم هر چی لایق خودش و خانوادش بود نوشت واسم 😔 واییییی عزیزم نکن بیخیال بابا ولکن منم گذاشتم چالش حرفایه بی تربیتی زدن بیخیال توروخدا ناراحت نباش من از طرف اون خر ازت معذرت میخوام🥺 اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
naghme_a عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 1028 واییییی عزیزم نکن بیخیال بابا ولکن منم گذاشتم چالش حرفایه بی تربیتی زدن بیخیال توروخدا ناراحت نباش م ... چرا شما گلم معذرت بخوای اون شعورش همینقدر بود نکبت حلالش نمیکنم خدایی اصلا نمیدونی چیا ک ننوشته لعنت بش چگونه میتوان به تاولهای پا گفت تمام مسیر طی شده، اشتباه بوده؟؟؟؟
ملکه_مد عضویت: 1398/10/04 تعداد پست: 4948 چرا شما گلم معذرت بخوای اون شعورش همینقدر بود نکبت حلالش نمیکنم خدایی اصلا نمیدونی چیا ک ننوش ... یه نفرم واسه من حرفایه بدنوشته بود خاک توسرش کنم بیخیال بابا اونا فرهنگ ندارنببین یه باادب ترینشونه😐 اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕 کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
آرتااااجان عضویت: 1398/02/07 تعداد پست: 4997 پ من و همسرم ۴۶ سانت اختلاف قد داریم . دوست ... قد همسرتون چقدر هس