2777
2789

منم اینطوری بودم الان بچم کنارم خوابیده تو تختش ۲ ماه و نیمشه قربونش بشم

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر برام دعا کن کمی میترسم. 

طبیعه منم همش استرس داشتم چون بچه اول ادم تجربه نداره همش میترسه انشالله به سلامتی رد کنی و نی نی تو سالم به دنیا بیاری خواستی بلندشی یهو بلند نشو بالشت مخصوص بارداری بگیر با اون بخواب

تیکر یکسالگی دخترکوچولوم💜💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی بهترین هدیه از جانب یزدان منی نمیرود از سرم نگاه زیبای تو تو بهترین هدیه ی دنیای منی فرنیای من پرنسس قشنگم مامان عاشقته ❤❤خدایا مرسی که یه پسر کوچولو ناز بهم هدیه داد ۱۴۰۱/۱/۱۱ پسر کوچولو من از قلبم متولد شد💙خدا جونم قول میدم از امانتی هات به خوبی مراقبت کنم. خانمای عزیزی که امضامو میخونین میشه یه صلوات برا سلامتی دخترم و پسرم دوتا خواهرام و شادی روح مامانم بفرستین 
طبیعه منم همش استرس داشتم چون بچه اول ادم تجربه نداره همش میترسه انشالله به سلامتی رد کنی و نی نی تو ...

الان باز اومد ول کرد. امروز خیلی دردم زیاد بود نسبت ب روزای دیگه 

منظم میگیره؟ 

ن ولی هست منظم نیس امروز یکم زیاد شده  مثلا شاید یبار در روز بود اما امروز دوبار میگیره ول میکنه حالت تهوع دست میده بهم. انگار تو شکمم ی چیزایی جابه جا میشه