2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی به صلاحته ان شالله  یک دیگه بگیر

ایشالا راست میگی آدم صلاح خودشو نمیدونه.

حالا بدبختی رو تستش نوشته اگه به نتیجه تست شک دارین ۳ روز صبر کنین بعد دوباره تست بدین. نمیدونم حرفشو گوش کنم نکنم...

ایشالا راست میگی آدم صلاح خودشو نمیدونه. حالا بدبختی رو تستش نوشته اگه به نتیجه تست شک دارین ۳ روز ...

اینام چه حوصله ای دارن ۳روووز

تومیانه بگیر یک روزو نیم صبر کن 😆😁

منکه راستش نتونستم صبر کنم

اینام چه حوصله ای دارن ۳روووز تومیانه بگیر یک روزو نیم صبر کن 😆😁 منکه راستش نتونستم صبر کنم

نه بابا منم نمیتونم صبر کنم. فردا صبح دوباره میرم یکی دیگه میگرم. خدا خودش رحم کنه دیگه. الخیر فی ما وقع. با همینا الان دارم قانع می‌کنم خودمو.

یه سوالی شما پریودت عقب زده بود این احساس رو داشتی که همین الان داری خونریزی می‌کنی؟ من همش احساس پریودی دارم با درد زیر شکم. ولی می‌رم چک می‌کنم میبینم هیچی نشده.

نه بابا منم نمیتونم صبر کنم. فردا صبح دوباره میرم یکی دیگه میگرم. خدا خودش رحم کنه دیگه. الخیر فی ما ...

نه من جریان داشت زیرشکمم که درد میگرفت ومیگیره ولی نه قرص اورژانسی خورد خیر سرم بعد وقتی میخوری روتینش اینه ۵تا ۷روز بعد حتما باید پریود بشی من ۹روز صبر کردم هیچ خبری نشد بعد تست زدم که هاله کمرنگ بود بعدم رفتم آز یعنی دوهفتمم نبود تست دادم

اینقد گریه کردم 😔 واقعا من نمیدونم چرا خدا اصرار داره به من بچه بده😢خیلیا ندارن تو حسرت بچن 

بعد من باید بشینم هرروز گریه کنم

نه من جریان داشت زیرشکمم که درد میگرفت ومیگیره ولی نه قرص اورژانسی خورد خیر سرم بعد وقتی میخوری روتی ...

اینا امیکرون اومده ترسیدن دانشگاه رو دوباره مجازی کردن امیدوارم رو تصمیمشون بمونن حالا حالاها باز نکنن دانشگاهو.

نه من جریان داشت زیرشکمم که درد میگرفت ومیگیره ولی نه قرص اورژانسی خورد خیر سرم بعد وقتی میخوری روتی ...

واقعا آدم میمونه چی بگه. امیدوارم هر چی تو زمان خودش درست اتفاق بیفته واسه آدم.

اینا امیکرون اومده ترسیدن دانشگاه رو دوباره مجازی کردن امیدوارم رو تصمیمشون بمونن حالا حالاها باز نک ...

ان شالله.

فقط تست یه مارک دیگه بگیر خط آبی نندازه قرمز یا صورتی باشه بهتر پیداست

ان شالله. فقط تست یه مارک دیگه بگیر خط آبی نندازه قرمز یا صورتی باشه بهتر پیداست

آره حتما. امروز یه تستی دیدم میگفت حتی میگه چند هفته‌ای. احتمالا اونو بگیرم.

مرسی

نه بابا منم نمیتونم صبر کنم. فردا صبح دوباره میرم یکی دیگه میگرم. خدا خودش رحم کنه دیگه. الخیر فی ما ...

یه مارک دیگه بگیر 

این خیلی بد خط افتاده بود 

ایشاا... هر چی صلاحته و دوست داری همون بشه عزیزم